Xeon E3 1225 v2 proci kihajtana egy 1050 Ti-t?
Alapesetben szerintem igen, de mondjuk processzor igényesebb játékoknál lehet hogy besírna.
Pl a GTA 5, az elég sok procit eszik.
Nem, nem kell félreérteni...
Tudom hogy nem túl gépigényes játék, de míg más játék pl használ 20% procit és 100% vgat, addig a gta 5 kb 50% procit használ.
De szerintem aki ezt nem érti miről beszélek, az nem is fog tudni segíteni nekem. :D
Nem igazán játékra való, de egy 1050ti-tól nem rogyna össze az a Xeon
Kis pénz kis foci, de ha ez van kéznél szerintem játszani lehet rajta.
"használ 20% procit és 100% vgat, addig a gta 5 kb 50% procit használ."
Ez a megállapítás sem állja meg a helyét, mivel nem jó skálázódik a CPU-n a terhelés.
Szóval simán előfordulhat olyan, hogy 4 core megy 100%-n, így a CPU teljes terheltsége 40%, és a VGA sem fog 100%-n menni.
Egyszerűen régi, elavult architektúra ráadásul a szerver CPU-knál nem feltétlen a single core teljesítmény a fontos.
Nyilván ha csak az van kéznél el lehet lenni vele, de nagy csodát ne várj tőle.(meg a 1050Ti-tól sem, jó pár éve megváltam, mert az mindenre jó már manapság csak játékra nem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!