Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az SSD-n ha "C rendszer...

Az SSD-n ha "C rendszer elromlik", akkor hiába a C-D particíó, D-re mentve a C képe, esetleges visszaállításhoz, veszett minden?

Figyelt kérdés

ma 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag egy meghajtó vagy kettő? Ha egy akkor együtt veszik mindkettő. A külön particionálás csak a véletlen törléstől véd. Ma már amúgy túl sok jelentősége nincs is.
ma 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, egy.

Akkor a HDD-nek ebből a szempontból előnye van? Legjobb megoldás két meghajtó, rendszernek SSD, adatoknak HDD?

ma 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy gépen belül már szerintem több hátránya van a HDD-nek, mint előnye a mai SSD sebességek és kapacitások mellett, tekintve hogy akárhogy is , de egy gépben vannak, annyit biztonságot nem nyújt egy belső HDD, főleg egy normál használatú gépben.

Inkább NVMe rendszer SSD + SATA adat SSD ami szerintem jobb kombináció.

Arhiválásra külső HDD esetleg gyors mentésre egy külső SSD.

ma 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:

"Egy gépen belül már szerintem több hátránya van a HDD-nek"

4 TB SSD ára: 100 - 160 ezer Ft és fölötte

4 TB HDD ára: 30 - 40 ezer Ft és fölötte.

Hát ha ez neked nem előny, akkor karácsonyra kérek tőled két darab 4TB-s SSD-t.

ma 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!