Mekkora különbség van 60 és 90 illetve 90 és 120hz között?
9es vagyok
LOL és még le is pontoz a 2 szerencsétlen, mert rámutatok az ostobaságukra :DD
Kérdező ezek között szerintem ne vacilálj itt egyértelműen az S15 a legjobb vétel. Még a 15.6 is viszonylag kicsi játékra nem hogy a 14 coll.
Plusz az a Vivobook amúgy is a legerősebb és legjobb kijelzős ezek között.
Ennek a 90hz es verziójához volt szerencsém személyesen is és elég meggyőző ami 120hz en csak még jobb lehet.
Azért írtam, hogy nem irigykedjen, mert általában aki ilyen laptopot vesz, arra irigykednek meg lenézik, de egy szóval nem írtam hogy 4080-as laptopot akarok venni, nem értem hol olvastok ilyet..
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Ezek utan csak az a kerdes hogy hogyan kepes barki is egy laptop meretu kijelzon jatszani...
A handheld/mobil gaming tiszta kabare...
Nekem egy Asus Vivobook S15 oled-em van 120Hz-es, teljesen megvagyok elégedve a kijelzővel, tényleg nagyon szép, de ekkora méretben teljesen fölösleges a nagy felbontás, én is 1080p-ben használom, van egy nagyobb monitorom mellette ami 1440p-s.
Ha a Geforce Now-os gameplay a cél arra még figyelnék, hogy Ethernet csatlakozó legyen rajta a stabilabb kapcsolat miatt, mert pl enyém only wifi-s. De ha wifis gameplay a cél azt tudom mondani, hogy ritkán dob le, elég stabil a wifi-je.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!