Megéri gamer laptopot venni ?
Most fog lejárni a hűségem a thomenál és azon gondolkodtam hogy egy laptopot ami persze gamer , (eddig én asztali gépen voltam) de nekem van az a tervem hogy ki fogok menni külföldre (hegesztőként) és azért veszem hogy csúcs kategória és hordozható legyen , persze ha visszatérnék akkor ismét rátérek az asztalira :D a Laptop neve :
Acer Predator Helios PH18-71-9639
Nézzetek rá légyszíves a thome oldalán többet láttok amit tudok leírni róla hogy:
RTX 4070 8gb
165hz képernyő
32gb 5600mhz ram
Intel i9 13900HX 22 magos
Tudom hogy drága , ki lehet fizetni havonta a kis részletet , van teljesítménye , tény egy asztali picivel erősebb nála mert számít a (W) de most 2024-ben mennyire biztos ez hogy megéri?? :D köszönöm előre is a válaszokat !
Korrekt lapos persze. Az ár a kérdéses.
Bár ha ilyen, higy két fix helyen van csak a gép, akkor meggondolandó lehet az is, hogy egy-egy monitor mindkét helyen, és egy kis asztali ITX gépet hordozol.
Ötleteléshez: [link]
Ar/ertek aranyban soha nem erte meg gamer laptopot venni.
En inkabb vittem magammal 3500 kilometert az asztalit, minthogy laptopon jatszak.
Sajat velemenyem szerint egy pc jobban meg eri.. en regen 2017 korul kb 2-3 evig xboxot hasznaltam (nem tudom pont melyiket) utanna valtottam pcre azota ugyan azt hasznalom, igaz vannak benne uj cuccok stb, tisztán tartom, de ez lenyegtelen (a kerdest nezve).
A batyam anno laptopon gamelt volt neki mar 4-5 a fajtajukat nem tudom, csak annyit hogy gamer laptopok voltak, de kb 1-2 evente cserelte mire o is at tert pcre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!