Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ezt a gamer...

Szerintetek ezt a gamer laptopot megéri megvenni?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 19. 04:16
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ki akarják bszni a szemed 8gb rammal HAHA. Nem. Azt a 8at egyedül megzabálja a böngésződ. Igaz bővíthető, de nem éri meg.
2021. nov. 19. 05:26
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Hát pedig de... jelen helyzetben ez egy jó laptop, ár-értéket tekintve. A 3050 Ti GPU hozzávetőleg azonos teljesítményt hoz a 1660 Ti-jal (picit elmarad tőle).

[link]

Jelenleg árukeresőn körbenézve ezek a gépek 380-tól kezdődnek....

...Csak éppen a 3050 kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik. Nagyon jó választás.

Memóriát pedig bővíteni kell, valóban, de 10 ezerért tele van a hardverapró 8 gigás modulokkal. Kell venni egyet a mostani mellé, és probléma letudva.

[link]

11400H is jó proci... ez már 10 nm, abszolút AMD verő jelenleg.

2021. nov. 19. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

"11400H is jó proci... ez már 10 nm, abszolút AMD verő jelenleg."

Erről szólhatnál a tesztelőknek is, mert nekik nem szóltak erről :D

A többivel egyetértek, ennyiért ez jó bolt.

2021. nov. 19. 07:04
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem egy gamer laptopot sem erdemes megvenni, viszont nem egyformak az igenyeink, igy neked lehet megéri.
2021. nov. 19. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 ez igaz, de a piacon nem nagyon van gyárilag 16 gb-al szerelt, vagyis van, csak jóval drágábban. Ellenben 10-15 ezerből simán lehet bővíteni.

Tapasztalat szerint nem éri meg a gyártóra vagy a boltra bízni ezt, mert kb a duplájával árazzák túl a laptopot a valós plusz költséghez képest. Ugyan ez igaz a windows-ra is. Simán elkérnek 15-30 ezerrel többet azért, mert fel van rá telepítve, ellenben neten már 5-8 ezerért kapsz windows-t hozzá. Ha nem okoz problémát egy plusz ram-ot bepattintani, vagy egy windows-t feltelepíteni, akkor érdemes ezeket magadnak elvégezni.

2021. nov. 19. 09:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2021. nov. 19. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

jó konfig, jó videokártya - proci páros

az hogy mennyi a memória RAM benne lényegtelen mert bővítheted viszonylag olcsón, de én nem is látom leírva mennyi van belepakolva

én megvenném, ha lenne rá annyi pénzem teljesen megéri

csak a TUF-okról nem sok jót hallottam általában mindig valami garis problémájuk van a hútéssel

2021. nov. 21. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!