Szerintetek ezt a gamer laptopot megéri megvenni?
Hát pedig de... jelen helyzetben ez egy jó laptop, ár-értéket tekintve. A 3050 Ti GPU hozzávetőleg azonos teljesítményt hoz a 1660 Ti-jal (picit elmarad tőle).
Jelenleg árukeresőn körbenézve ezek a gépek 380-tól kezdődnek....
...Csak éppen a 3050 kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik. Nagyon jó választás.
Memóriát pedig bővíteni kell, valóban, de 10 ezerért tele van a hardverapró 8 gigás modulokkal. Kell venni egyet a mostani mellé, és probléma letudva.
11400H is jó proci... ez már 10 nm, abszolút AMD verő jelenleg.
"11400H is jó proci... ez már 10 nm, abszolút AMD verő jelenleg."
Erről szólhatnál a tesztelőknek is, mert nekik nem szóltak erről :D
A többivel egyetértek, ennyiért ez jó bolt.
#1 ez igaz, de a piacon nem nagyon van gyárilag 16 gb-al szerelt, vagyis van, csak jóval drágábban. Ellenben 10-15 ezerből simán lehet bővíteni.
Tapasztalat szerint nem éri meg a gyártóra vagy a boltra bízni ezt, mert kb a duplájával árazzák túl a laptopot a valós plusz költséghez képest. Ugyan ez igaz a windows-ra is. Simán elkérnek 15-30 ezerrel többet azért, mert fel van rá telepítve, ellenben neten már 5-8 ezerért kapsz windows-t hozzá. Ha nem okoz problémát egy plusz ram-ot bepattintani, vagy egy windows-t feltelepíteni, akkor érdemes ezeket magadnak elvégezni.
jó konfig, jó videokártya - proci páros
az hogy mennyi a memória RAM benne lényegtelen mert bővítheted viszonylag olcsón, de én nem is látom leírva mennyi van belepakolva
én megvenném, ha lenne rá annyi pénzem teljesen megéri
csak a TUF-okról nem sok jót hallottam általában mindig valami garis problémájuk van a hútéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!