Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok ezen a pc-n...

Mit gondoltok ezen a pc-n elfutna pár nagyon alap játék ? Többi lent .

Figyelt kérdés

Munka és edzés mellett nem nagyon marad időn leülni gépezni de néha ha az időm engedi jó volna egy kis kikapcsolódás .

Ezt a számítógépet találtam gyakorlatilag a legolcsóbb az oldalon

[link]

Nagyreszt csak metin2 vagy valami nagyon alap régi játékot tolnék .

Ránéztem a gépigényre is de őszintén szólva nem igen értek hozzá .

Ti mit gondoltok ?

2024. jan. 22. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2024. jan. 22. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Olcsóbban kapod itthon.

Amúgy az fut el rajta, amit bír az integrált grafika. Intelnél az kb a GTA san andreas szint.

Ryzen G procisat válassz, az erősebb integrált grafikában. Ez már kb 720p játszható a GTA V

De jobban jársz egy régebbi gép (i5 2-3-4. gen) + ~GTX 1050ti-1060 // RX470-570-480-580 videokártyával. Főleg utóbbiból nagyon sok van a piacon, az az egyik legjobb ár/értékű videokártya, így 20 ezerért is összejöhet.

Bár, ideális esetben érdemes 8. gen proci fölé menni, hogy meglegyen a W11 támogatás.

Tehát ideális esetben egy kb i3-8100 procis gép, 8-16GB RAM-mal, 250GB SSD-vel, RX580 videokártyával kijön 60-70 ezerből.

És ha olcsóbban kell, akkor ebből kell lefaragni szép lassan.

2024. jan. 22. 17:56
 3/3 fukapapa27 ***** válasza:
Az előttem lévő válaszíró nagyon jól kifejtette és szerintem hallgass rá!
2024. jan. 23. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!