Miért fagy ki a gépem pár perc játék után?
CSAK játék közben, máskor nem fagy ki!!!
A fagyást úgy értem hogy: belépek a játékba (pl: gta 5), és amint kimegyek az útra és elkezdek vezetni kifagy, viszont úgy hogy megáll a kép, a hang loopolva megy egy ideig, nem tudok semmi billentyűkombinációt nyomni, csak az segít ha újra indítom a gépem. Valaki tudja mi lehet a baj?
nemhiszem hogy túlmelegedés okozná, mivel a videókártyám 55fokig megy kb, processzor meg 60-63ig kb.
a rendszer ssd-n van a játékok pedig hdd-n.
Ha Inteles gép akkor következő Intel Processor Diagnostic Tool, ezzel a procit lehet tesztelni.
Ha ez se hoz ki hibát akkor marad a VGA mint gyanúsított, ott azt kéne megnézni, hogy oké ennyi a maghőmérséklet, de kérdés a hotspot mennyi?
Mert akár kiszáradt pasztánál simán meglehet, hogy míg az átlaghő x értéken van a hotspot akár 20+ fokkal is amgasabb.
biosban szoktál turkálni?
én a helyedben alapra raknám első körben, hátha van benne valami katyvasz.
az is okozhat ilyet ha például tul kevés a proci fesz.
vagy tul sok a ram fesz.
memóriát mivel tesztelted? Testmem5?
gpu hőmérsékletem 30fok ha semmi se megy
és a hotspot pedig 39-40
a processzor tesztelő pedig azt írja mindehol hogy Pass, szóval nem a processzorral van baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!