Miért fagy le állandoan a gepem jatek kozben(filmnezes vagy egyeb tevekenysegkor nem!)?
Nemrég epítettem egy felconfig gepet
Amiben:
Cpu:Amd ryzen 3 3200g
Memoria:1x8gb ddr4 (2666mhz)
Alaplap:Asrock A320M-HDW
Táp:Spire 600W
Es valamiert ha jatszok mikor milyen idokozonkent befagy a gep.
Nem all le csak a kep fagy be.
Jatek kozbe neztem a teljesitmenyt es minden teljesen normalisan mukodik
Vagyis a processzor sincs olyan szinten megterhelve se a memoira hogy kifaggyon. A hutese is jo nem melegszik tul.
Az integralt videokartya kihazsnaltsaga is max 60-65%-ig teljesit a homerseglete 60° fok fole sose megy.
Ebben kernem a segitsegeteket.
Talan a tap lenne tul gyenge nem ad le eleg energiat?
U.I
Amikor ezt csinalja megnyomom a reset gombot a gepen es amint ujra bekapcsol az integralt videokartya drivere valmiert hibat ir ki es mintha nem is lenne benne nem is enged jatszani csak ha vissza allitom a gyari verziora a drivert
Az illesztőprogram hiba, letiltott eszközt jelent. Ne használj például driver boostert, meg ilyesmit, ha van is töröld, minden ajánlás ellenére inkább kártékony mint hasznos.
Alaplap illesztőprogramjait gyártótól szerezd be, VGA drivert pedig AMD honlapról töltsd le.
Tápegység mondjuk elég vacak, ennek BQ system power 300 is elég lenne.
Nem hasznalok driver boostert
Az amd weboldalarol toltottem le a drivereket de igyis ezt a hibat produkalta
Bar az alaplaphoz semmi drivert nem toltottem le
Az is hiba lehet?
Win 10 es rendszerem van
Most fektelepitettem minden drivert a legujabbakat hatha mar igy nem lesz semmi baja
Koszi a segitseget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!