Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol és hogyan érdemes monitort...

Hol és hogyan érdemes monitort eladni?

Figyelt kérdés

Lenne 3db 2 éves monitorom, amiket le szeretnék cserélni, így eladnám majd őket viszonylag jó áron, mert garancia sincs rajta már szerintem, meg nem feltétlen a profit a lényeg, inkább hogy hamar elemenjenek. Viszont soha nem csináltam még ilyet és nem tudom hogyan zajlik a menete.

Az elképzelésem az lenne, hogy felteszem valahova, aztán ha van jelentkező, akkor elpostázom neki. Csak ez elég furán hangzik, mert elég sok csalásra adhatna okot, vagyis hát én biztos nem vennék így semmit. Szóval na igen, kéne kis segítség😅

Köszi!

2024. jan. 4. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Hirdetni:

Hardverapro, facebook marketplace, vatera, jófogás

kb ilyen sorrendben. Én első kettőn szoktam csak

Szállítás:

Ha megvan a doboza, akkor simán mehet futárral. Ha már nincsen meg, akkor elég necces... akkor inkább maradjon a személyes átvétel.

Fizetés:

Előreutalás. Nincs más opció arra, hogy kikerüld a csalókat. Nem postázol addig, amíg nem kapsz érte pénzt. Ennyi.

2024. jan. 4. 01:34
 2/2 anonim ***** válasza:
A szállítási díjat szokták előreutalással kérni, hogy amennyiben nem veszi át a vevő, akkor azt ne bukja el az eladó, de mondjuk ismeretlen magánszemélyként elkérni egy monitorért akár több tízezer forintot előreutalással egy kicsit necces. Ha kifizette a szállítási díjat, akkor küldöd a monitort utánvétellel, vagyis magát az eszközt csak utólag fizeti ki, ha meg mégsem venné át, akkor az eszköz vissza a feladóhoz, a szállítási díjat meg kifizette a vevő.
2024. jan. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!