Ha Nvidia-ról AMD-re váltasz(vagy fordítva),okozhat bolondságokat vagy mit gondoltok erről? A DDU használata ennyire szükséges?
Én úgy gondoltam h a DDU-t akkor kell elővenni ha valami gebasz van, csak simán az eszközkezelőben csináltam, videókártyák-illesztőprogram-eszköz eltávolítása. Ennek is elégnek kell lennie.
De mióta kártyát váltottam, van 1-2 furcsaság és nem tudom hogy emiatt van-e. YT vidik random megállnak 1-2 másodpercre, meg a Hearthstone ami soha nem akadt, akkorát akadt hogy aszittem kifagyott. Bár a YT bug csak Edge-ben fordult elő, Firefox-ban nem
"Hát mert furcsának találom hogy ilyen alap dologhoz kell egy 3rd party alkalmazás"
Igazából nem "kell" de erősen ajánlott.
Pl a Radeon RX 5000 szériája során anno egész sokat lehetett hallani arról hogy emberek fekete képernyőre meg egyéb bajokra panaszkodnak amik érdekes módon nem annyira fordultak elő a tapasztaltabb tech youtubereknél akik rendszeresen tesztelték őket. Valszeg az átlagos felhasználók egy része csak berakta az új kártyát leszedte a friss drivert és uccu neki a tesztelők meg tiszta telepítéseket végeztek.
Én is most már többi mint 1 éve váltottam Geforceról Radeonra de DDU val előtte töröltem mindent és nem volt még semmi driver problémám.
Okozhat, igen.
DDU - nem minden esetben kötelező, lehet hogy nem lesz semmi bajod ha csak szimplán uninstallt nyomsz az előző driverre, kicseréled a kártyát és rárakod az új drivert, de ha mégis gáz van akkor úgyis DDU kell, tehát megspórolhatsz magadnak egy szerencsejátékot meg egy esetleges extra kört, és kezdheted DDU-val. Nem mintha olyan nagy feladat lenne használni, és megspórolhatsz vele egy fejfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!