Számítógépasztal billentyűzet tartónak hány centivel kell lejjebb lennie a felső munkalaptól?
Figyelt kérdés
185 centi vagyok, kicsit magasan van nekem viszont most a tartó és a térdem között van kb. 3,5 cm hely2023. dec. 27. 23:47
1/3 anonim válasza:
Ahogy neked kényelmes, úgy állítsd be.
2/3 anonim válasza:
Úgy hogy a lábad is elférjen, a billentyűzet is elférjen, és a monitor is szemmagasságban legyen.
3/3 anonim válasza:
Nekem 10cm van a kettő között, ezt direkt így terveztem, mert a készen kapható számítógépaszalok egytől egyig használhatatlanok: egyrészt hagynak 5 centit az asztallap és a tálca között, szóval a kezed már nem fér be, emiatt muszáj vagy a hasadra húzni az egész tálcát, másrészt 50 centi szélesre hagyják, hogy az egér még véletlenül se férjen a billentyűzet mellé. És még ehhez szokott hozzájönni, hogy a gépház helyét is szűkre veszik és a bal oldalát dobozolják be, mikor onnan szellőzne.
A gyári számítógép asztalok tervezői a büdös életben nem használtak tartósan számítógépet, max laptopot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!