Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire szolgál a billentyűzete...

Mire szolgál a billentyűzete a FN gomb, és át lehet állítani, hogy Windows-gombként viselkedjen?

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 14:14
 1/7 Szirty ***** válasza:
100%

Eléggé adja magát.

Amelyik billentyűzeten van Fn gomb, azon fel van rajzolva az összes funkció amit ennek a gombnak a segítségével és egy funkciógombbal aktiválhatsz.

Fényerő, hangerő változtatása, kamera ki/be kapcsolása, mikrofon ki/be kapcsolása, billentyűzetvilágítás ki/be, némítás, play, stop, next, stb, stb.

A funkciók gépfüggőek.

"át lehet állítani, hogy Windows-gombként viselkedjen?"

Valamilyen keyboard remap programmal biztosan.

2023. dec. 9. 14:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Na most, van annyi gond, hogy a gomb nem működik (vadi új billentyűzetről van szó, úgyhogy valami beállítással lehet a baj), így nem tudom a remap programban kijelölni, hogy ezt akarom átállítani.
2023. dec. 9. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A gomb működik, ezt a gombot nem kapja meg legtöbb esetben a windows, mert a belső chip-ek vezérlik közvetlenül. Ha van gyártó-specifikus driver és szoftver hozzá, csak akkor fogod látni remap programokban is.
2023. dec. 9. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam hozzá drivert...
2023. dec. 9. 17:09
 5/7 Szirty ***** válasza:

Én leírtam volna a kérdésben hogy milyen billentyűzet.

Pl. hogy laptop billentyűzet vagy nem. Meg gyártót, típust.

2023. dec. 9. 17:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Hama urage exodus 100
2023. dec. 9. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanarra mint zsebszámológépeken a 2ndF gomb..
2023. dec. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!