Bluetooth billentyűzet Windows 10 párosítás sikertelenségének oka?
Vettem egy Logitech K380 billentyűzetet.
Az asztali számítógép (Windows 10 Pro, legújabb frissítések feltéve) nem hajlandó látni (10 cm távolságra teszem a BT adaptertől, párosítási üzemmódban).
Több eszközhöz csatlakoztatható: a mobiltelefon probléma nélkül, azonnal felismerte.
Másik helyre szeretném párosítani, megnyomom a F2 billentyűt ahogy kell, párosítási üzemmódba lép és a számítógép nem látja, nem jelenik meg mint új Bluetooth eszköz.
Kölcsönkérve más Logitech billentyűzetet, ugyanez a számítógép azonnal kapcsolódik hozzá, párosítva marad...
Mi lehet a baj?
Az elemek teljesen újak és remekül működnek.
"A Micro$oftnál nem javítják ki a bugokat, akárhány embert érint."
Ha ez így lenne, akkor még mindig Win'98 szintű lenne az oprendszer, amit háromnaponta újr akellett telepíteni és komoly lefagyást okozhatott az a tevékenység is, ha egy zenébe lejátszás közben beletekertem. :)
Nem úgy csináltam a párosítást ahogy kellett volna, vártam hogy megjelenik majd a billentyűzeteknél, de a "Bluetooth vagy más eszköz beállítása" amit kellett volna választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!