Lenyomásnál ragad a laptop billentyűzete, hogy tudom kitisztítani?
Röviden, a laptopra sajnos sikerült cukros üdítőt öntenem, a kialakításának és a gyors reakciómnak “köszönhetően”, szerencsére semmi baja nem lett.
Az viszont feltűnt, hogy azóta, ha lenyomok néhány billentyűt, kicsit nehezebben jönnek fel. Van erre valami megoldás azon kívül, hogy kiszedegetem egyesével a billentyűket és megtisztítom azokat?
Ha nincsen, akkor mindenképp szervizben fog kikötni, de azt nem feltétlen szeretném, amennyiben meg lehet oldani valamilyen módon.
Előre is köszönöm!
"Van erre valami megoldás azon kívül, hogy kiszedegetem egyesével a billentyűket és megtisztítom azokat?"
Van. A csere.
Ha ezt akarod megmenteni akkor sajnos nincs más módja mint az hogy kellő körültekintéssel sok időt rászánva atomjaira szeded és egyenként minden egyes alkatrészt megtisztítasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!