Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenyomásnál ragad a laptop...

ThatsLife kérdése:

Lenyomásnál ragad a laptop billentyűzete, hogy tudom kitisztítani?

Figyelt kérdés

Röviden, a laptopra sajnos sikerült cukros üdítőt öntenem, a kialakításának és a gyors reakciómnak “köszönhetően”, szerencsére semmi baja nem lett.

Az viszont feltűnt, hogy azóta, ha lenyomok néhány billentyűt, kicsit nehezebben jönnek fel. Van erre valami megoldás azon kívül, hogy kiszedegetem egyesével a billentyűket és megtisztítom azokat?

Ha nincsen, akkor mindenképp szervizben fog kikötni, de azt nem feltétlen szeretném, amennyiben meg lehet oldani valamilyen módon.

Előre is köszönöm!

2023. júl. 11. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:

"...kívül, hogy..."

Nincs..

2023. júl. 11. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs ebben gyakorlatod, akkor sehogy. Ilyenkor szervizbe kell vinni, ők képesek szakszerűen kitakarítani. A különböző "házi praktikák" ilyen helyzetben vagy nem működnek, vagy még rontanak is a helyzeten.
2023. júl. 12. 08:38
 3/3 Szirty ***** válasza:
41%

"Van erre valami megoldás azon kívül, hogy kiszedegetem egyesével a billentyűket és megtisztítom azokat?"

Van. A csere.

Ha ezt akarod megmenteni akkor sajnos nincs más módja mint az hogy kellő körültekintéssel sok időt rászánva atomjaira szeded és egyenként minden egyes alkatrészt megtisztítasz...

2023. júl. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!