Miért nem működik rendesen a vezeték nélküli billentyűzetem?
Genius vezeték nélküli egér+billentyűzet kombó. A billentyűzet sokszor “kikapcsol” használat közben. Pl játék közben nyomom a W-t a futáshoz és egyszer csak megállok, mint ha kikapcsolt volna a billentyűzet. Van, h újra megnyomáskor azonnal fut tovább, de van, h sokszor nyomogatni kell, mire magához tér, semelyik másik gomb sem reagál ilyenkor.
Biztosan nem a billentyűzettel van baj, mert kicseréltettem és az új is ezt csinálja. A laptop usb portjai is rendben vannak elvileg, ahová bedugom a vevőt, mert más eszköznél nincs semmi hiba. Teljesen új elemet is cseréltem benne, a hiba továbbra is fennáll. Nincs több ötletem, de ez tuti nem normális működés…
Mi lehet a gond? Miért szakad meg folyton a jel?
Lehet valami védelem a folyamatos gomlenyomás ellen.
Játékra ez nem praktikus.
Próbálj más gombot folyamatosan nyomni, azzal is ez van?
Tegyél bele új elemet.
Nincs a közelben wifi vagy bt eszköz? Azokat kapcsold ki.
Wifi természetesen van. Kinek nincs a gépe közelében manapság? Ha kikapcsolom, akkor nem sok értelme lesz a billentyűzetnek sem, mert nem tudom csinálni a dolgaimat net nélkül. :D
Bt eszköz nincs semmi, max az okosórám.
Az elemet írtam, h tettem bele újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!