SOS! Mit tegyek ha nem működik rendesen a laptop billentyűzet?
Figyelt kérdés
Az egész tegnap kezdődött. Mikor lenyomtam az entert, 'ü' betűt adott ki.. hiába nyomtam entert, mintha megcserélte volna a két dolgot. Aztán mikor lenyomtam a 'v' betűt, '5v'-t írt. újra megnyomta, megint. A betűk mellé számot rendelt. nem értem miért. Kis idő múlva megjavult, majd megint megbolondult. Ma pedig szimplán csak nem reagálnak a billentyűk. Persze vannak jobb-rosszabb pillanatai. Most épp szinte hibátlan. Olykor az entert meg kell nyomnom 10szer,vagy más betűt többször, de viszonylag okés. Nemrég lett kitakarítva a billentyűzet, 2 hónapja talán, akkor még tökéletes volt. Nem öntöttem le semmivel..2016. aug. 4. 13:04
1/3 anonim válasza:
A) Próbálj ki egy USB-s billentyűzetet is a gépen.
B) Próbáld ki a laptop billentyűzetet egy pendrive-ról futtatott live Linux-al.
Ezzel eldönthető, hogy hardveres vagy szoftveres gond van-e.
2/3 A kérdező kommentje:
USB billentyűzetem nincs, a másodikhoz meg nem értek.. :$
2016. aug. 4. 13:17
3/3 A kérdező kommentje:
találtam még valamit hogy a BIOS-t nyissam meg. És abban kutakodjak, ahhoz meg elvileg a delete billentyű kéne. Viszont az már régóta nem működik..
2016. aug. 4. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!