Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a lapon elég a VRM?

Ezen a lapon elég a VRM?

Figyelt kérdés

Relatíve fillérekért tudnék ismerősi körből szerezni egy 11900K-t, egy munkatársamnak meg van egy alaplapja, Z590-es, szóval elvileg tuningra is alkalmas, bár ez annyira nem lényeg, inkább csak az, hogy a stabil működés meglegyen.

A lap egy Gigabyte Z590 Aorus Ultra, azt tudom, hogy Z590-en belül is vannak különbségek a lapok között, szóval ez itt mennyire viselné jól a 11900K-t?

Alapvetően az egész lap + proci csere 50.000Ft-ba kerülne, és talán azért érezhető előrelépés lenne az I3 10100 után, de az Asus Prime H510M-E nem hiszem, hogy örülne a 11900K-nak, így jött a lapcsere ötlete, illetve jött kapóra, hogy volna a fentebb említett lap.

Egyébként mindkettőért 25.000Ft-ot kéne fizetnem, így jön ki az 50.000

2023. dec. 27. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A lap bírja a procit és ha csak 50 000-red van akkor ez nem rossz bolt. Minden más esetben én már nem fognék bele LGA1200-ba.
2023. dec. 27. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem úgymond az összeg adta meg a dolgot, hanem lett ez a lehetőség a procira, hogy úgymond félig amolyan karácsony alkalmából adjak 25-öt érte és az enyém, aztán megkérdeztem munkatársam, hogy mennyit kérne a lapért, mert már régebben kérdezte nem-e kell, de akkor mondtam neki, hogy szerintem számomra fölösleges, aztán most hogy felmerült szintén 25-öt mondott rá, hogy annyiért elvihetem ha szeretném.
2023. dec. 27. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
50 ezret megér a cucc és a 10100f-hez képest sokkal jobb az tény.
2023. dec. 28. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Használt piacon még a 11.gen i7-ért is 3-szor annyit kérnek, i9 meg egyáltalán nem is volt, amikor legutóbb néztem... Szóval ez mindenképpen jó vásár, csapj le rá, ha még nem tetted. A deszka is megérős.
2023. dec. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!