Milyen fps várható ?
Figyelt kérdés
Proci:Intel i5 10400
Alaplap: Asus h510-r
Ram: Kingston 16 gb
Videó kártya:rtx 4060 8gb
Táp:fsp gold 550 watt
SSD:2 db kingston 240 gb
HDD: 2T Westend digital
Játékok:red dead 2,fortnite,warzone2,rainbow,gta rp,gta5,spiderman
2023. dec. 23. 20:07
1/7 anonim válasza:
Nehéz a youtube-on 4060-as gameplayeket keresni és találni ezekkel a játékokkal ugye? +_+'
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nehéz találni és kézzel néztem is ilyen videókat meg utána olvastam de akinek van vele tapasztalata arra vagyok kiváncsi ,hogy valóban milyen fpst tud hozni és egyébként is nem YouTube linkeket kértem
2023. dec. 23. 21:40
3/7 A kérdező kommentje:
*képzeld
2023. dec. 23. 21:40
4/7 anonim válasza:
Nem tudjuk, mivel nem írtad milyen felbontáson játszanál. xD
Viszont arra készülj fel, hogy a 10400-zal sok esetben CPU limites leszel 1080p-ben.
5/7 anonim válasza:
Most az mivel másabb le leírjuk, hogy xy FPS, ahelyett, hogy YT videóban látod a kijelzett FPS-t?
6/7 anonim válasza:
Ebben a videóban le vannak tesztelve a játékok, fullHD felbontáson, többféle beállítással:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!