Észrevehető javulás lesz ezzel a kombóval videó/képszerkesztő programok használatában?
Egy alapszintű 8GB DDR4, Intel 520 kártyás, i5-6300U-am van, ez nemcsak lassú, azt még bírnám, hanem egyre lassabb is hétről hétre, gondolom kinyírom a túlzott terheléssel.
Intel Core i5 7300HQ 16gb ram SSD m2 240gb Radeon RX 560M 4 GB
Észrevehető/jelentős lesz a sebesség, illetve talán hosszútávon sem nyírom ki
Á, akkor lehet, hogy én néztem félre, ilyenek vannak (marktelace)
"xy elyen véve, fél év garival"
Meg ehhez hasonlók. Persze akkor lehet, hogy ez eleve valami használt kereskedőnél.
Akkor erre jobban figyelek, most az elv jobban érdekel. :) Szóval akkor a 2-4-szeres RAM+dedikált videókártya nem olyan lényeges, mint egy újabb procis? Mert akkor nyilván eszerint nézelődöm majd
A RAM azért kevésbé lényeges, mert azt te magad is tudod bővíteni a legtöbb esetben, míg processzort nem tudsz cserélni.
Engedd el a marketplace-t, harverapro.hu.
Értem, mondjuk ez lényeges infó. De maga a szerepe a sebességnél-akadásmentességnél? Gondolom ha eleve olyat veszek, ami nekem megfelelő, az olcsóbb a használtáruk eladása körüli elvek mentén, mintha utólag bővíteném. Szóval akkor valami ilyesmivel járok jobban nagyságrendileg?
I7 10Gen
32GB DDR3
Nvidia 620 videokártya + integrált
CPU - I5 -10200H 2.4 GHz
RAM - 16 GB (2x8)
GPU - GTX 1650 + İntel Graphic
A memória és a HDD/SSD bármikor büvíthető a legtöbb laptopban 5 perc alatt, ha ezek valamelyike nem elég ezt utólag tudod orvosolni.
i5-i7 legalább 10 gen vagy Ryzen 5/7 4000-től felfelé.
RAM legalább 16GB, és egy dedikált videókártya ami minimum GTX1000-res.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!