Van egy 500GB-os HDD-m,ami ugye formázás után 465 GB.A tulajdonságoknál azt írja 438 GB foglalt,27 GB szabad,de amikor a HDD-n kijelölök mindent, és úgy nézem meg mennyit foglalnak,akkor 338 GB-ot ír csak,szóval valahol hibádzik 100 GB.Ez miért van?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 20:59
1/8 anonim válasza:
Először is. 500 GB az 465 GiB. Nem GB.
Másodszor meg ez a kérdés érthetetlen. Ha leformáztad akkor mit jelölsz ki a HHD-n? Üresnek kellene lennie.
Valószínűleg rejtett fájlok is vannak amiket nem tudsz kijelölni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem most formáztam le, még anno, ez nem az a partíció amin a Windows van. 100 gigányi rejtett file lenne valahol?
2023. dec. 18. 21:40
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Simán lehet rejtett mappa valahol.
Nézd meg ezzel, ez ingyenes, nem olyan warez mint amit az előző küldött.
5/8 anonim válasza:
Így van..., egy petícionálásra alkalmas célprogram mindent lát, ott mindent törölsz és formázol.
6/8 A kérdező kommentje:
most vettem észre, hogy a HDD kondíciója kritikus 29%, és egy rakás mappát már nem tudok meg sem nyitni, a mappa tartalmára 0 MB-ot ír, szóval, akkor ezért van, az, hogy kijelölve az összes mappát jóval kevesebbet ír. Köszi a válaszokat
2023. dec. 18. 22:28
7/8 anonim válasza:
6, Akkor érdemes minél előbb biztonsági mentést csinálni róla, vannak erre programok, vagy ha linuxos vagy akkor ingyen is meg lehet csinálni pl. DD paranccsal. De az már nehezebb. Windows-ra nem tudom milyen programok vannak.
8/8 anonim válasza:
"Nem most formáztam"
Azóta ennyit devalválódott.. :-P
Foglalt területet treesize free progival kell nézni, a filekezelő(k) csak a szabad helyet jelzik pontosan.
Ha pedig dögrováson van a meghajtó akkor bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!