Számítógépemnek mi baja lett?
Figyelt kérdés
Egyszercsak lefagyott, kikapcsoltam és most nem bírom visszakapcsolni, mert fényeket ad, megy a gép de bekapcsolásnál csipog 5öt a gép (nem tudom hogy a videókártya vagy a proci vagy alaplap mert a kártya nem piros, simán kék az is), illetve nagyon fújja most a ventit ahogy bekapcsoltam. Mi lett? Mit tegyek?2023. dec. 16. 15:53
1/8 anonim válasza:
AMI BIOS: CPU hiba
Dell BIOS: Kimerült a CMOS elem
Phoenix BIOS: CPU, Chipset vagy energiakezelő (power management) hiba
2/8 P.O.C. válasza:
Töltsd le az alplapod kézikönyvét, abban megtalálod a csipogó hibajelzésének megfejtését.
3/8 anonim válasza:
Konfig? Milyen alaplap?
Nyomj neki egy bios resetet.
4/8 A kérdező kommentje:
csupa értéktelen hasznavehetetlen válasz. el se indult a bios-ig a gép.
amúgy meg csak kitakarítottam meg kiszedtem-újra betettem a videókártyát és jó lett.
2023. dec. 17. 03:43
5/8 P.O.C. válasza:
Valóban arrogancia kapítány? Ha úgyis ekkora zseni vagy, minek tetted fel a kérdést? Mert szerinted bele kéne látnunk, és ilyen kevés infóból távgyógyítanunk?
Amúgy nem kell elindulni a gépnek, hogy a BIOS dignoszikai hangjelzést küldjön. Ezért kellett volna legalább a laplap típusát ideböfögnöd, ami alapján meg tuduk volna nézni a pontos hibakódot, ha te már lusta voltál erre is.
6/8 A kérdező kommentje:
Jól van okostojás
2023. dec. 17. 11:25
7/8 anonim válasza:
Mi hasznavehetetlen? Elindul a BIOS, de működő hardver nélkül képtelen kiírni a baját, ezért csipog.
8/8 anonim válasza:
4, Attól, hogy nem indul a bios még tudod resetelni. Az arcból kéne kicsit visszavenni, mert látszik, hogy nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!