Miért nem kapcsol be a számítógépem?
Figyelt kérdés
Pár napja lett videokártya cserélve a számítógépembe. Semmi gond nem volt, napokig használtam, és a régi gput elszerettem volna adni, a vevő pedig tesztet kért. Szétszedtem a gépet, visszaraktam a régi gput majd a számítógépen megnyomom a bekapcsoló gombot és nem reagál semmit. Az új gpuval sem. A tápegységre gyanakszom. Áramot biztos hogy kap mivel amikor ha bekapcsolom az elosztót akkor az ethernet kábel világít a gépben+ a monitor is reagál. Valaki esetleg tudna segíteni mi lehet a gond? Vagy hogy mit kéne megpróbálom hogy jó legyen?2023. dec. 15. 17:56
1/5 anonim válasza:
Zsinórok a helyükön vannak? Pl a bekapcsoló gomb zsinórját kirántottad az alaplapból, és nem vetted észre.
Ha korábban ment, azért nagyon ritka, hogy szétszereléstől megsült volna bármi.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát elméletileg minden a helyén van, meg egyébként csak a videokártyát cseréltem, máshoz nem is nyúltam.
2023. dec. 15. 20:00
3/5 anonim válasza:
A Front Panel vezetékeit nézd meg nem-e csúszott le valamelyik.
4/5 anonim válasza:
És a táp sem lett lekapcsolva?
A videokártyához gondolom megy 1-2 zsinór a tápból, azok meg ki tudja, hol vannak elvezetve. Azzal, hogy azokat ki-be dugtad az kiránthatta az alaplapból a power zsinórt.
Ha minden zsinór a helyén, és nincsenek tartalék alkatrészeid, nagyon nehéz lehet megmondani, mi a gond, esetleg szervíz. De ha nem sütötted ki, akkor zsinór szokott ez lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
A videokártyába nemmegy semmilyen zsinór mivel 1650 és ehhez a tipushoz nemkell
2023. dec. 15. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!