Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a szamitogepemnek?

Mi baja lehet a szamitogepemnek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy tonkrement benne a tapegyseg, de azt csereltem is es ameddig egy idore vissza lehetett kapcsolni meg jo is volt minden. Tapcsere utan ugyan felporognek a ventillatorok, bar a videokartyam egy ido utan leall. A billentyuzet es eger sem vilagit. Csak az alaplapom ment tonkre, vagy minden mas is? Hogy tudnek ennek utananezni jobban? Arra nincsen lehetosegem, hogy az alaplaprol kepet varazsoljak, mert se DVi csatlakozos monitorom, se dvi kabelem nincs.

2023. dec. 9. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:

HDMI - DVI kábelt lehet kapni párszáz forintért. Én azzal kezdeném, de sajnos ezeket csak úgy lehet tesztelni, ha vannak tartalékok, vagy az alkatrészeket másnál ki tudod próbálni.

Léteznek teszt eszközök, mint multiméter, POST teszt kártya, de ezek nem azok szoktak lenni, hogy minden polcon ott van.

Ritkán megy tönkre minden psu hiba miatt, de nem lehetetlen.

2023. dec. 9. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
A komponenseket egyesével tesztelni kell
2023. dec. 9. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, egyesével kell tesztelni. Ha erre nincs lehetőséged akkor sajnos csak szerviz fog tudni segíteni.
2023. dec. 9. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A táp amit beletettél Watt számban meghaladja a régit? Milyen gyértótól van az új táp?
2023. dec. 10. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
nem haladja meg, ugyan annyi, 500w.
2023. dec. 12. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Minőségi tápot vettél? Mert a gagyi tápok nem tudják a megadott Watt értéket! Kérj kölcsön egy normális tápot. Ha azzal is rossz akkor gyanús az alaplap.
2023. dec. 12. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
normalis tapot vettem, azzal nincs gond
2023. dec. 21. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!