Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez laptop jó vétel lenne?

Ez laptop jó vétel lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Egyetemre(gazdaságinformatikus) szeretném venni ezért nekem nagyon fontos, hogy könnyen lehessen hordozni és jó akku ideje legyen.

A játék nekem egyáltalán nem szempont.

Ennyiért van jobb ajánlat?

2023. dec. 16. 08:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom feltűnt-e, hogy az a KFC egy komplett épületnek az aljában van, nem az az egész hely...

Ezt biztos nem láttad, gondolom:

[link]

2023. dec. 16. 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

De továbbra is meg lehet válaszolni a kérdést, mert azt nem sikerült:

Miért adnék egy rosszab (valós) specifikációjú laptopért többet, mint egy jobb (valós) specifikációjúért kevesebbet, azon kívül, hogy [az elsőnek a márkanevét]/[az első laptopról] többször hallani?

2023. dec. 16. 09:48
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem két valós márkáról beszélünk, hanem egy valós, az ASUS, és egy KFC saját márkás valamiről, ami vagy van, vagy nincs...

Esetleg feltölthetnél egy képet, amin ott ülsz egy ilyen laptop elött, és felfelé mutató hüvelykujjal jelzed, hogy milyen jó...

(AI képgenerátor felkészül...)

2023. dec. 16. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából csak egy dolog számít még a leírtakon felül. Tudjak bele tenni még egy ssdt mert dual bootos laptopot szeretnék(Linux mint/Win 10)."

2 SSD-t lehet beletenni. Egy M.2 SSD-t és egy 2.5"-sat.

https://www.youtube.com/watch?v=5r7T-AlOeBM

2023. dec. 16. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Oh...szóval te tényleg nem látod azt a b*sz*tt nagy 3 méteres ajtót, felette a kb. 20 centis (Párizsban szabvány a 6*4, 8.8*4, 8*6, 10*10 inch-es házszám-tábla), kék alapon fehér házszámot, illetve az ajtó mellett a cégtáblákat...
2023. dec. 16. 11:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Leszállnál végre erről a márkáról?

Én ezt nem szeretném megvenni elég megbízhatatlanak tűnik nekem. Egy asus,acer,dell,HP stb... márkában jobban bízok

2023. dec. 16. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:

14" új laptopok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. dec. 16. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:

A Radium-on tudsz pluszba belerakni még ssd-t!

[link]

2023. dec. 24. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!