Ez a laptop jó vétel lenne?
Nekem nagyon fontos,hogy az egyetemen(programtervező informatikus szak) tudjam ide oda, hordozni, ezért az elsődleges szempont,hogy a lehető legkönnyebben legyen hordozható és a hosszú üzemideje legyen.
A játék csak utána jön és csak kisebb játékokkal szeretnék játszani alkalmanként(fortnite,League of Legends,fall guys,Rocket league)
Eddig ez tűnik jó ajánlatnak:
ez jó lesz vagy ennél jobb ajánlat ilyen árban(270000ft ot szánnék rá maximum)
Nem rossz, de én programozáshoz mindenképp erősebb processzort választanék, illetve 16GB RAM-ot.
Hordozhatóság szempontjából a 14" FullHD jó, kényelmesebb cipelni, mint a 15,6"-ot.
HDD+SSD oké (itt tudsz spórolni, bár jó dolog az SSD)
GPU személyes véleményem szerint nem éri meg, túlságosan megdobja a laptop árát, mikor nem is lenne kihasználva a videokártya (mivel főleg tanulásra lenne használva a laptop, illetve ezekkel a játékokkal a legalapabb integrált gpu is elboldogul)
A 3 cellás 48Wh-s akksi is jó (filmezés, netezés, office mellett 10 órás üzemidő, terhelés alatt ~3 óra hozható vele kb)
Remélem tudtam segíteni.
A gond hogy azoknál az Ultrabookoknál:
- Nincs HDD
- Forrasztva van a RAM slot
- Nehezen szerelhetőek.
Szerintem ezért messze a legjobb az Aspire sorozat mert ott adott minden.
Amúgy itt van ez is:
Amd t ne vegyel csak intelt
nem feltetlen kell dvga ezekhez
egy G7 es IGP jo rammal mindenre es barmire eleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!