Ez a laptop jó vétel lenne?
Nekem nagyon fontos,hogy az egyetemen(programtervező informatikus szak) tudjam ide oda, hordozni, ezért az elsődleges szempont,hogy a lehető legkönnyebben legyen hordozható és a hosszú üzemideje legyen.
A játék csak utána jön és csak kisebb játékokkal szeretnék játszani alkalmanként(fortnite,League of Legends,fall guys,Rocket league)
Eddig ez tűnik jó ajánlatnak:
ez jó lesz vagy ennél jobb ajánlat ilyen árban(270000ft ot szánnék rá maximum)
igen valoszinu kellene
Vega szerintem messze rosszabb
olyan ram parositassal erdemes ahol biztosra tundi hogy dual chaneles es jofele ram vagy cserelheto 2 slotos
Vegaknal eleve ezt nem teszik lehetove sajat maguk alatt vagjak a fat
persze egy dedikalt vga is jo mx450 es gepeket nezz szerintem ha vannak, legmodernebb (1650) alig fogyaszt es a legerosebb az olcsok (igp, dvga) kozt
es a legjobb hogy neha G7 es proci mellett is vannak, igy IGP is jo lesz gepben meg dvga is
persze jo gepeket azonnal elkapkodjak
olcso uzleti laptopokat 3050 el is azonal elviszik pedig lehet beleferne neked is olyan is, ha igenyelned megis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!