Megérne 14-et, de csak ha ad még mellé 8 giga ramot, meg egy videokártyát(pl egy HD 4770-et). Én évekig netezgettem egy hasonló 1155-ös géppel.
Egész jó kis netezős, filmnézős, zenehallgatós gépet lehet belőle építeni 8 giga rammal.
De így még a procival együtt sem ér többet 6-7 ezernél.
De még azt is meggondolnám.
ma 16:31
6-7 ezerért tudsz ilyen lapot?
Szerintem kínálja mindenki annyiért az ingóságait, amennyiért neki tetszik.
(ne akarjuk másnak megmondani, hogy mit csináljon)
Akinek nem tetszik a hirdetett áru, vagy sokallja az árát, az nézzen más hirdetéseket.
(esetleg próbáljon alkudni, ha annyira szükséges)
A piacgazdaság erről szól, - a vásárlók vagy elviszik vagy nem, - utóbbi esetben (ha lejár a hirdetés) valószínűleg csökkentik az árát.
Nemrég egy ismerősöm részére vettem innen egy lapot. Ugyan nem B75-ös chipset, de egy 10+ éves alaplapnál ennek nincs is jelentősége. Ez kb a reális ára egy 1155-ös alaplapnak, ha az eladó nem csak árulni, hanem eladni is akarja:
Ebbe veszel egy i5-2500-at 3 ezerért és az éppen 6 ezer forint. Teljesítmányben ugyan ott vagy, csak árban kevesebb, mint a fele.
ma 18:40
lassan már ingyen fogják adni amint látom
tegnap 23:31
6-os 2500ft vett ilyet azt irta
Igen 2500Ft-ért van lap (egy ajándék Pentium procival) + egy i5 2500 is 3000Ft magassága. Ez 5-6000Ft
14000Ft-ért újabb lap+proci lehet kapni. Ennyiért ilyeneket lehet megcsípni, ha vadàszol rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!