Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Slepper pc állítottatok már...

Slepper pc állítottatok már össze? Ha igen mit szóltak a haverok?

Figyelt kérdés

Gondolkodom egy régi ilyen ez a fröcscsönttöt házba építeni a gépet. vennék egy RTx 3060 kártyát, intel core i5 13500Ffel.

amikor meg át jönnek a haverok akkor aztm ondják, hogy régi géptem van pedig igazából nem.

2023. nov. 4. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát a példámban a csajok kimaradnak 🤣 csak egy fluid gép kellett egy fiatalos nagypapának (övé a gép) Hát leesett az arca, a sebességtől, és a Minecraft és társai fussanak ha az unokák erre járnak. Egyedül a TUF Gaming I/O shield-en látszódik kívülről, hogy ez egy "új" gép.
2023. nov. 4. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"anyukámék most fognak nekem venni egy gépet"

ez mindent elárul XD

Hallod kérdező amúgy miért nem az eszeddel vágsz fel a csajok meg a haverok előtt ? ja hogy olyanod nincs is, ezért inkább az anyuci által vásárolt gamer gépel tennéd ? hát baszki nem tudod milyen haverjaid vannak de ha egy csepp eszük is van nem barátkoznak tovább egy magadfajta felvágós analfabétával úgy értem ember még írni se tudsz normálisan....

2023. nov. 5. 21:24
 13/13 A kérdező kommentje:
diskordon sztoktunk beszélgetni szóban ott nem kell helyesn írni. meg én az ellenőrző nélkül irok nem ugy mint sok ember, mások sem tudnak helyesen rírni csaka at elefon kijavítja nekik.
2023. nov. 6. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!