Slepper pc állítottatok már össze? Ha igen mit szóltak a haverok?
Gondolkodom egy régi ilyen ez a fröcscsönttöt házba építeni a gépet. vennék egy RTx 3060 kártyát, intel core i5 13500Ffel.
amikor meg át jönnek a haverok akkor aztm ondják, hogy régi géptem van pedig igazából nem.
Én a nyáron egy ismerősnek csináltam, de csak azért mert nem akart új házat. Valami Dualcore vagy CoreDuo ketyerét dobtunk ki belőle valami régi AtiRadeon akármivel. Egy régi megsárgult csúnya gép házból. 😃
Na ebbe ugrott egy olcsó AM4 lap, egy 5600G, 16Gb Ram és egy 512GB SSD.
Poén volt, hogy a haldokló Xp-t futtató gép helyett egy gyors modern gép van benne. A nagypapa és az unokája is szeretik.
"át jönnek a haverok akkor aztm ondják, hogy régi géptem van pedig igazából nem."
Előbb talán érdemesen lenne meg tanulni alapvető dolgokat, mondjuk helyesen írni... aztán rá érsz ilyen hülyeségekkel foglalkozni mint a sleeper pc.
5 te se tudsz irni epic fali.
4, igen nagy buli! szerintem a csajoknak is bejön! Azt hiszik régi gép aztán el indul rajta a fornite vagy a wz.
ien elektornikai huladék lerakatokat tudtok pesten valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!