Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Slepper pc állítottatok már...

Slepper pc állítottatok már össze? Ha igen mit szóltak a haverok?

Figyelt kérdés

Gondolkodom egy régi ilyen ez a fröcscsönttöt házba építeni a gépet. vennék egy RTx 3060 kártyát, intel core i5 13500Ffel.

amikor meg át jönnek a haverok akkor aztm ondják, hogy régi géptem van pedig igazából nem.

2023. nov. 4. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Par divatmajmon kivul senkit sem erdekel...
2023. nov. 4. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Utoljára kb 10 éves korunk környékén volt nálunk nagy cucc ez a na kinek jobb a gépe stb " menőzés ".
2023. nov. 4. 16:03
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen aávlaszokat de nem ez volt a kérdés
2023. nov. 4. 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a nyáron egy ismerősnek csináltam, de csak azért mert nem akart új házat. Valami Dualcore vagy CoreDuo ketyerét dobtunk ki belőle valami régi AtiRadeon akármivel. Egy régi megsárgult csúnya gép házból. 😃

Na ebbe ugrott egy olcsó AM4 lap, egy 5600G, 16Gb Ram és egy 512GB SSD.

Poén volt, hogy a haldokló Xp-t futtató gép helyett egy gyors modern gép van benne. A nagypapa és az unokája is szeretik.

2023. nov. 4. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

"át jönnek a haverok akkor aztm ondják, hogy régi géptem van pedig igazából nem."

Előbb talán érdemesen lenne meg tanulni alapvető dolgokat, mondjuk helyesen írni... aztán rá érsz ilyen hülyeségekkel foglalkozni mint a sleeper pc.

2023. nov. 4. 16:46
 6/13 A kérdező kommentje:

5 te se tudsz irni epic fali.

4, igen nagy buli! szerintem a csajoknak is bejön! Azt hiszik régi gép aztán el indul rajta a fornite vagy a wz.

ien elektornikai huladék lerakatokat tudtok pesten valahol?

2023. nov. 4. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja a csajok csak azt nézik.... elején is nehéz volt komolyan venni, de így már végképp nem lehet.
2023. nov. 4. 20:34
 8/13 A kérdező kommentje:
7, hát igen hozzám járnak csajok is veled ellentétben! :) de ez már pof topic amradjunk a témánál ha lehet sé egmyás sértegetését hagyjuk meg másoknak.
2023. nov. 4. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Jó, tényleg jobb ezt hagyni, hétfőn úgy is suli...
2023. nov. 4. 20:49
 10/13 A kérdező kommentje:
igen tizenéves éves vagyok és anyukámék most fognak nekem venni egy gépet. te nézegettem ezeket youtubereket akik ilyet csináltak.Választhatom ki az alkatrészeket és majd a szerelő öszerakja. minecraftozni szoktunk meg néha a fortin.
2023. nov. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!