Mi a véleményetek erről a winchesterről? WD 1.5TB Sata2 64MB - WD15EARS (18eFt)
ez a western digital valahogy mindig olcsóbb, mint a samsung, vagy seagate, netán maxtor.
tehát elvileg roszabb márka, de én nem nagyon hallottam még senkitől, hogy letérdelt volna a wd-je.
"A Western Digital a piac egyik legjobb, legmegbízhatóbb márkája."
Ne haragudj, de én a tapasztalatok miatt ezt valahogy nem merem állítani. Több kiskerből jön vissza garis áru, és amint írtam, wd-ből van a legtöbb.
arra nem gondoltok, hogy azért jön vissza több, mert többet is adnak el belőle? Nekem is van közel 20 éves WD winyóm, azt nem tudom, hogy bad szektoros-e, de az biztos, hogy még működik :)
Ja és egy külső winyóm (USB-s) minden nap ingázik a laptopom és a PC-m közt :D (1TB), tele van pakolva minden finomsággal.
ja bocsi, én nem 20 éves-t akartam írni, hanem 10-et :)
Caviar...
előző voltam
Azt jó, ha tudod, hogy a WD nagylelkűsége, tehát az, hogy ha visszaküldöd a szart, küldenek egy kétszer akkorát, az úgy működik, hogy visszaküldesz egy 500 GB-osat, kapsz helyette 750-eset. Igen ám, de az mondjuk 1,5 terrás volt úkorában, csak vki azt is visszaküldte, működött rajta 800 giga, akkor ez jó lesz 750-esnek.
Lehet mondani, hogy kitaláció, de egyik jó cimborám dolgozott a WD-nél. Volt h neki kellett újracímkézni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!