Az Powercolor Fighter Radeon RX 6750 XT videokártya jó lesz nekem a hűtése nem rossz vagy hangos?
A 1070ti max 180W-ot vesz fel az Rx6750xt meg 250W-ot azért nem olyan nagy a difi. A tápodon van 2 PCIe tápkábel használd mind a kettőt (Ne eggyet a két csatival!)
Ha melegszik egy kicsi undervolt neki és jó is.
Ha jól lefolytod magas beállításokkal biztos jó lesz így.
250 wattot mai hűtőkkel már abszolút nem nagy dolog lehűteni.
Overclockal nekem a 6900XT 320 330 körül is be tud kajálni és simán lehűti igaz az egy nagyobb 3 centis TUF model.
De ahogy előttem is írták egy kis undervoltal simán 200 watt körül tartható ez a kártya az meg már tényleg nem nagy cucc.
Adrenalin-ban lehet undervoltolni és tuningolni is az Afterburner nem specifikus szoftver.
A Power limitet leviszed attól nem fogyaszt kevesebbet azt fel kell tolni, ha kell had fogyasszon.
A feszt addig veheted vissza amíg instabil nem lesz, az gyárilag azért van túl lőve, hogy minden kártya stabilan ketyegjen. A legtöbbet simán lehet lejjebb vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!