A Powercolor vagy a Sapphire gyárt jobb videokártyákat?
Figyelt kérdés
Látom mostanában a Powercolor kártyákra elég nagy a kereslet és az Asus, Msi vagy Sapphire kártyák méltó ellenfelének tekintik még a belépő szintű hűtés mellett is. Eddig AMD-nél a Sapphire Nitro+ és az Asus Strix volt a menő. A powercolorrol pedig régen sok rosszat hallani lehetett legalábbis amikor még az RX480/590 meg Vega szériás Radeonok mentek. Most változott azóta ez a cég?2023. máj. 6. 19:19
1/7 anonim válasza:
Emlékeim szerint nagyon sokáig a Powercolor volt a board partner az Atinál/AMDnél, ők gyártották a FE kártyákat. Nekem nem réglim, hogy túl sok problémás kártyájuk lett volna anno ( mostanság azért akadt :) ).
2/7 anonim válasza:
Szerintem jelenleg kb ugyanolyan. Ha Red Devil vagy Hellhound a Powercolor akkor nem nagyon foghatsz mellé náluk sem.
3/7 anonim válasza:
Sapphire gyártotta nekik a kártyáikat, legalábbis mióta létezik én PCPartner(Sapphire)-ról tudok mint a Radeonok referencia gyártója.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Sapphire, egyértelmű. Ha AMD akkor csak olyat veszek.
6/7 anonim válasza:
Némelyik kártyájukra azt írják, hogy ventik hamar zörögni kezdenek, de ez gondolom modellfüggő, hogy mire mit szerelnek.
7/7 anonim válasza:
Powercolor-tól nagyon magas a hibaarány, talán a legmagasabb.
Amúgy jó minőség amit gyártanak, de ha lehet a kettő közül választani inkább Sappahire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!