Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépalkatrészeket...

Milyen gépalkatrészeket kellene összeválogatni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tudnátok segíteni nekem gépalkatrészeket összeválogatni?

Szóval gondokodom, hogy egy szerverszerűséget.Kb, 20éve raktam össze gépet utoljára, azóta nem tudom mik jöttek, és elveszek sok infoban.

Gombhoz a kabátot...szóval a cél az lenne, hogy legalább 8db, de inkább 10-12db minimum 8-12TB-os (de inkább 16-22 TB-os) 3,5es vinyót bele lehessen pakolni pakolni. Lehetőség szerint páronként RAID 1-be kötve, ezek esetleg RAID 10-be összefűzve.

Ehhez kellene ház amibe belefér, alaplap és proci ami meghajtja, gondolom néhény giga RAM sem ártana, hűtés is hasznos lenne, valamint táp ami ezt mint eteti.

Még nem tudom milyen oprendszer lenne a legjobb, de felhasználás tekintetében Roon, Plex, FTP és torrent kliens futna 99%ban.

már ott leakadtam, hogy nem találok házat amibe ennyi vinyót be lehet pakolni, ott meg végképp se kép se hang h manapság egy ilyen kombóhoz milyen alaplap+proci és stb. kellene.

köszi előre is!

2023. okt. 6. 16:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja, hát a zenék, filmek, sorozatok viszik a helyet.
2023. okt. 7. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!