Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért tudom eladni az...

Mennyiért tudom eladni az alábbi gepalkatrészem?

Figyelt kérdés

Egy dell T5500 alaplap gépház saját ventillátoraival. Nincs benne semmi más. Se ram, se cpu se, dual rack, se táp, se hűtés vezérlő, se gpu, se ssd. Garancia nélkül kipróbálással személyes átvétel.

Egy processzorra gyűjtök, egy másik gépembe ezért adnám el.

2022. nov. 4. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon max 20-30 ezer között a kettő együtt.

Tudtommal a dell házak kb 95%-a csak a hozzá való lappal kompatibilis, ugyanaz fordítva igaz a lapokra is.

Max az fogja megvenni a lapot, akinek pont ilyen gépe van és esetleg tönkrement a lap, bár ez se jellemző.

2022. nov. 4. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Áraztasd be.

[link]

2022. nov. 4. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Helyesnek jelőltem. (Bár szerintem kevesebbet ér én 3000-7000 között gondoltam 6x1gb rammot adok de procit nem a 40gb hdd meg manapság szemét, és a régi 128mb gpu-t meg szégyenlem ezért nem írtam bele.)

Tesztelni jó másra nem.

2022. nov. 4. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Leginkább eladhatatlan. Talán az alaplap vagy a táp miatt valaki megveszi, hogy cserélje a saját elromlott alaplapját/tápját. Tényleg 5-7 ezer a maximum.

Ez egy régi fos, az emberek többsége inkább lecseréli már. Erre építkezni pedig nem igazán fog senki sem.

2022. nov. 5. 07:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy 2020-as evga gq bronze 850w táp van benne. Az miatt vettem meg a gépet.
2022. nov. 8. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!