Ezen a gépen mit tudnák fejleszteni, hogy jobb legyen a teljesítménye?
Figyelt kérdés
Dell Y7WYT alaplap, i7-7700 proci, 32Gb DDR4, 500Gb m.2 SSD, 2tb HDD, GTX 1080Ti OC. EVGA 750W 80+ Gold táp.
Procit, vagy GPU-t tudom fejleszteni jobbra?
2023. szept. 19. 14:06
1/4 A kérdező kommentje:
Alapból Celeron G4900 volt benne meg valami Quadro kártya, de elvileg intel 9. generációig fejleszthető, de érdekelne, melyik proci lenne jó pontosan, esetleg nem tudom videókártyából lenne-e értelme egy RTX 2060 supernek pl...
2023. szept. 19. 14:09
2/4 A kérdező kommentje:
Ja meg proci hűtő érdekelne, hogy nem-e lehet valahogy mókolni rá egy normálisat, mert ezen gyári dell hűtő van, és nem ritka, hogy 60 fokig is felmegy a proci, de eléggé hangos a ventilátor.
2023. szept. 19. 14:12
3/4 anonim válasza:
Procit már csak úgy tudsz fejleszteni, ha az alaplapot is cseréled, mert a mostanival gyakorlatilag kimaxoltad a platformot, és adott esetben a RAMot is kellhet, attól függően milyen a pontos típusa, sebessége és DDR4-en maradnál-e?
GPU-t pedig addig nincs értelme, amíg ez a CPU van benne, igazából szerintem már a 1080Ti-ban is hagy teljesítményt ez az i7. 2060 Super felejtős, minden szempontból gyengébb kártya.
4/4 anonim válasza:
Bocsánat, de ha cseréled a procidat akkor az érdekelne. Amúgy igazuk van. Teljes alaplapváltás kéne hogy jobb legyen ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!