Szerintetek a hivatalos G-Sync monitorok valóban jobb teljesítményt nyújtanak, mint a G-Sync nélküli darabok?
Valamilyen szinten igen bár ez nem ilyen egyszerű
Na most vannak monitorok amik G-sync kompatiblisek mint pl az én Odyssey G7 em is. Ezekben nincs modul de tudják az adaptív syncet akár ezzel akár Radeon kártyákkal a Freesyncet. Aztán vannak a G-sync modulos darabok amik tudtommal annyit tudnak többet hogy hogy van bennük alacsony képkockaszám kompenzálás ami ilyen 30-40 FPS körül jön ki amikor a monitor meg tudja duplázni az FPS számot. Bár ez nem mindig működik hibátlanul de így legalább nem lesz screen tearing.
Bár úgy tudom most már vannak monitorok amikben nincs modul de tud LFC-t ami a low framerate compensation amiről az előbb is beszéltem.
Valszeg az Odyssem is ilyen lehet mert Halo Infiniteben 30 FPS körül sem eett szét a kép szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!