C2D E7200/DC7800-SFF lehet jobb teljesítményű, mint az E8400/DC5800-SFF?
Telepítettem két kis netezős gépet, és úgy tűnik a E7200/DC7800 jobban teljesít. Ugyanaz az oprendszer-8GB RAM, és minden beállítás a két gépen.
Netezős gépnek használják majd, arra jók még. Nincs pénzük jobb gépre...
Kb. 2 nap munkával összehozható egy ilyen:
Ne viccelődjünk, hogy E8400-zal kell szenvedni 2023-ban, én használtam azt fél évtizede már akkor is kukába való konstrukció volt.(arról nem is beszélve, hogy ezekből a brand PC-kből legyártani több millió darabot egyenesen bűn és kimeríti a környezetszennyezés fogalmát)
...gyerektartást nem fizetik neki 1 éve +.
Amúgy netezni nem rossz. Irodai erre-arra elmegy.
"Amúgy netezni nem rossz. Irodai erre-arra elmegy."
Ja ha van benne egy 120GB SSD legalább meg egy gt1030 win7-el akkor TALÁN az elmegy kategória, bár gondolom hdd van benne meg valami integrált gma retek amit ma már a yt is megfogja.. + egy 16 éves cpu val szenvedni 2023-ban..... Ha annyira segíteni akarsz nekik akkor egy legalább olyan gépet vegyél amit a #3 linkelt ne ezekkel az ezeréves vacakokkal mert ezek ma már tényleg haszontalan kategória..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!