Az ITseknek milyen videokartyajuk van?
Én szoftverfejlesztő vagyok, de mellette gamelek.
Asztali gépemben 1080Ti, Asus Zenbookomban mx150, van steam deck-em, VR-om is, mi érdekel még? :D
#2 Meg akarja csinálni az adó bevallásod. 🤣
De amúgy meg az IT-seknek, mért lenne más mint a többi embernek?
Amit meg engedhet magának és azon belül amire igénye van.
Valószínűleg a legtöbb RTX4090-et gazdag vérpistikék szobájában találod.
Ismerek egy két emberkét egynek sincs csúcs hardver a birtokában mint a #2 válaszolónak. Nem rossz cucc az se, de a fanatikusoknak van mindig a legújabb legdrágább. az, hogy mit dolgozik mellékes.
#3:
Én is gondolkodtam a 4090-en, de amikor megláttam, hogy 1.5 millió úgy gondoltam kihagyom :D
Nekem a gamelés mellett azért van erős hardverem, mert hobbi szinten bedolgoztam játék projektbe amivel kitermeltem a vas árát is :)
Ha most jönne egy jó meló, akkor lehet upgradelnék, ha a lehetőségek biztosítanák, de ha nincs kihasználva, akkor felesleges. Játékfejlesztésnél sokszor lehet előnyöd a high-end vassal, de webnél nem annyira kimaxolható az erőforrás IDEÁLIS esetben :)
Erre írtam kinek mire van "igénye" én személy szerint nem IT területen dolgozok, de akiket ismerek és nem kell nekik munkára vagy hobbyra nem fejlesztik "eszetlenül" a saját cuccaikat.
Nyilván nem sz@rral gurigáznak, de egy gazdagabb "gémernek" szerintem sokkszor fullosabb cuccai vannak, leginkább flexelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!