Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az ITseknek milyen videokartya...

Az ITseknek milyen videokartyajuk van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Altalaban PCI-e.
2023. szept. 8. 14:28
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Én szoftverfejlesztő vagyok, de mellette gamelek.

Asztali gépemben 1080Ti, Asus Zenbookomban mx150, van steam deck-em, VR-om is, mi érdekel még? :D

2023. szept. 8. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

#2 Meg akarja csinálni az adó bevallásod. 🤣

De amúgy meg az IT-seknek, mért lenne más mint a többi embernek?

Amit meg engedhet magának és azon belül amire igénye van.

Valószínűleg a legtöbb RTX4090-et gazdag vérpistikék szobájában találod.

Ismerek egy két emberkét egynek sincs csúcs hardver a birtokában mint a #2 válaszolónak. Nem rossz cucc az se, de a fanatikusoknak van mindig a legújabb legdrágább. az, hogy mit dolgozik mellékes.

2023. szept. 8. 15:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Én is gondolkodtam a 4090-en, de amikor megláttam, hogy 1.5 millió úgy gondoltam kihagyom :D

Nekem a gamelés mellett azért van erős hardverem, mert hobbi szinten bedolgoztam játék projektbe amivel kitermeltem a vas árát is :)

Ha most jönne egy jó meló, akkor lehet upgradelnék, ha a lehetőségek biztosítanák, de ha nincs kihasználva, akkor felesleges. Játékfejlesztésnél sokszor lehet előnyöd a high-end vassal, de webnél nem annyira kimaxolható az erőforrás IDEÁLIS esetben :)

2023. szept. 8. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre írtam kinek mire van "igénye" én személy szerint nem IT területen dolgozok, de akiket ismerek és nem kell nekik munkára vagy hobbyra nem fejlesztik "eszetlenül" a saját cuccaikat.

Nyilván nem sz@rral gurigáznak, de egy gazdagabb "gémernek" szerintem sokkszor fullosabb cuccai vannak, leginkább flexelésre.

2023. szept. 8. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én integráltat. Egy darabig volt egy GT750-ös kártyám, de odaadtam a fiamnak, ő játszik, én nem.
2023. szept. 8. 17:05
 7/12 A kérdező kommentje:
hat azon nem is nagyon lehet
2023. szept. 8. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Van integrált ami jobb mint a GT750-en 😉
2023. szept. 8. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt IT-s lakótársam, valami teljesen átlag céges laptopja volt. Azt nyúzta TV-re kötve. Volt asztali gépe, megvette, elkezdte összerakni majd ott hevert az egész darabokban mert megunta az összeszerelést... :D Ott állt 2 évig aztán elköltözött és elvitte. Szerintem azóta se rakta össze.
2023. szept. 8. 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Quadro k620. Amire nekem kell, arra bőven megfelel. Valamiért mindenki azt gondolja, hogy valami brutál gépem van otthon, pedig dehogy.
2023. szept. 8. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!