NAS HDD-t lehet rakni mobil rack-be vagy lehet használni NAS nélkül?
Törölni nem fogja maximum csak te fogod tudni megnézni
"ahonnan a Google - főként szerzői jog megsértése miatt - törölni fogja. ;("
Egyáltalán nem biztos. Ha meg mégis, akkor legrosszabb esetben privátra teszed és max, akivel meg szeretnéd osztani, elküldöd a linket. Én biztos nem költenék saját hardwar-re ilyenek tárolása miatt.
Már kb. 13 éve használok külső vinyókat, amit először vettem 2010-ben annak még semmi baja, amit másodiknak vettem 2012-ben ha jól emlékszem az adta meg magát. A szekrénybe hogy veszne el? Ezt nem értem.
Youtube-on fent vannak leginkább 480p-be amit ha letöltessz és kirakod nagy tv-re elég szar minősége van pixel háború meg homály, amik nekem vannak videók azok tömörítetlenek, egy ilyen videó kb 600 mb-tól 2.5 gb-ig terjed körülbelül. ezeknek szebb minőségük van mint egy dvd videónak de nem annyira szép mint egy blu-ray-nek. Meg itt a bitráta is elég magas 20000 kb/s-tól 54000 kb/s-ig vagy még tovább is terjed, ezeket akármekkora képernyőre ki lehet rakni kis túlzással a minősége nem fog romlani, egy 480p-s vagy 1080p-s 80-as, 90-es évekbeli zenei youtube videót rakjál ki egy nagy tv-re homályos lesz meg pixeles, a részletek teljesen elvesznek, élvezhetetlen lesz. Nyílván a mostani videók már direkt 16:9-es képarnnyal készülnek hd-ba minimum, azok szépek éles képpel, de egy 80-as 90-es évekbeli 4:3-as képarnyos videót megcsinálnak hd-ba youtube-ra az egy rakás szar lesz nagyképernyőn, még kicsin is mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!