Tönkre fog menni az m.2 ssd-m?
Figyelt kérdés
adott egy samsung 970 evo plus amit 1,5 éve vettem, kb fél éve mikor utoljára néztem még 99%-os volt a kondicioja hd sentinel szerint, most viszont 36%. mindössze 16 Terra adat volt vele irva miota meg van ami joval a 600-as gyártó által megadott érték alatt van. crytaldisk és hwinfo nem ír problémát csak a hdsentinel. futattam is tesztet és egyből talált hibás szektort. gyártó által 5 év gari van rá. az okozhatott gondot hogy az alaplapon a pcle 2.0 slotba volt használva egy ideig ez a 3.0-ás ssd?2023. aug. 30. 16:20
11/12 anonim válasza:
A számlát kibocsátónak az elektronikus dokumentumot az általános elévülési időnek megfelelően, 5 évig kell megőriznie, így ha nem találod az általa megküldött bizonylatot, ezen időszak alatt lehetőséged van arra, hogy a kereskedőtől azt ismételten megkérd.
12/12 anonim válasza:
#11 tökéletes válasz! pont ezt akartam írni, hogy egy nálunk még 10 évre visszamenőleg is meg tudjuk nézni az ügyviteli programban a számlákat. írj nekik, ki tudják keresni gyári szám alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!