?ㅤSziasztok, éppen videókártya csere előtt állok és...
.. - még sose cseréltem videókártyát számítógépben, és afelől érdeklődnék, hogy néztem videót a youtuberól, hogy az esetek nagy százalékában a PCIE foglalat kiszedése előtt le kell nyomni egy kis "pöcköt" , "gombot" ? nemtudom, és akkor elengedi magát a videókártya, és akkor óvatosan kiszedhető a foglalatból, úgymond.
És az a problémám, hogy az én alaplapomon én ezt nem nagyon látom, ( gigabyte b450m h ) létezik hogy nincs az enyémen, és nem mindig kell azt lenyomni?
Hogyne lenne ott van a sín végén, az reteszeli a kártyát a foglalatban.
A fém lemezből vedd ki a csavart, a ház hátulján, óvatosan nyomd le a reteszelőt, és akkor, óvatosan vedd ki a kártyát.
esküszöm nektek, nem találom. vagy is láttam valamit, de nem tudom pontosan hogy az-az-e, így inkább hagyom is a pi..ába, áthívom egy ismerősöm, ő majd kikapja nekem.
még annyi lenne a kérdésem felétek, amd-ről lesz nvidia-ra váltás, mielőtt kiszedjük, töröljem le a teljes amd softwaret vagy jó úgy is, ha megjön nvidia kártyám, beteszem, és akkor törlöm le? (majd persze az nvidia driverek)
DDU-->csere-->Új driver
Én így csinálnám.
rendben van, akkor elvileg nem lesz baj. ( ? )
kiszedtük az amd kártyám, előtte letöltöttem az nvidia drivereket, hogy ne legyen gond.
természetesen még nem telepítettem fel, csak az amd software van fent.
akkor nem lesz gond, ha beteszem a 1070ti-t, és még az amd software van fent? jó az, ha letörlöm amd software, és feltelepítem nvidia drivereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!