Miért kapcsol ki-be a gép videókártya csere óta?
Mondjuk tápegység.
Bár elfelejtetted közölni, hogy az új video kártya nagyobb teljesítményű.
Jól gondolom? És akkor ismét igaz, hogy a kérdezők lényeges dolgokat elhallgatnak, de jó választ várnak.
#1 vagyok..
Köszönöm a lepontozást!
De miért is? Mert gondolatolvasó módjára kitaláltam mi okozza a problémát és tulajdonképpen válaszoltam is.
Ja igen! És szóvá tettem, hogy igen hiányos volt a kérdés, azért kell, hogy bocsánatot kérjek?
Pedig 600W bőven elegendő kellene, hogy legyen hozzá.
Vedd ki a kártyát és tedd vissza. Ha úgysem oké, akkor tedd át egy másik PCI-E slotba.
Nem tudom, hogy van-e a kártyán külön tápcsatlakozó (akár több is)? Ha igen, arra is figyelj, hogy az megfelelően csatlakoztatva legyen.
Ha még mindig nem jó és van másik, hasonló teljesítményű tápegységed, akkor tedd bele azt és nézd meg úgy mit produkál.
A 600W igen, elég lehet, de hány éves is az a táp?
Mert annak szép csendesen "fogy ám" a teljesítménye, ahogy a kondik öregszenek.
Meg azért igen gyakran gyári új állapotban sem tudják a ráírt teljesítményt, persze ha márkás és ott is a drágább változat, akkor inkább megközelíti..
És mint a kérdésben: mikor kezdődtek a problémák?
Amikor egy nagyobb fogyasztású kártya került bele, annak többletét már nem szeretné "vinni", megáll.
Memóriákat, csatlakozókat igazítsd meg, merevlemez/ssd-nél is.
Valami kis érintkezési szarnak gondolnám csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!