Félig átvertek egy VGA vásárlással ilyenkor van esély még a pénzt visszakérni?
Az eladó vásárlás előtt mindenféle tesztről küldött videót hogy működik a kártya, az üzlet lebonyolítása otthon szembesültem vele hogy a kartyán lévő hűtés rossz az egyik ventilátor alatti nyák szétvan égve, plusz az RGB világításért vezeték is megvan szakadva. Persze az eladó azóta alig válaszol elérhetetlen meg ha sikerül is felhívni másik számról annyit mond hogy ő nem tudta hogy ilyen baja lenne a kártyának, a csere készüléket amit meg kapott tőlem a kartyáért nem tudja visszaadni mert tovább adta már.
Csak annyira csalódott vagyok most hogy én becsületesen egy kiváló működésésű szamtech cuccot adtam neki , ő meg egy használhatatlan xart.
A Jófogáson nem szabad vásárolni csak ha személyesen áttudod venni tőle, és helyi lakos. Ha nem tudsz megegyezni vele nem tudsz mást csinálni csak annyit ha feljelented, - de ilyenkor se biztos, hogy lesz pénz belőle. Nekem már három bírósági ügyem is volt Jófogás vásdárlásnál. Az egyik még mindig folyamatban van.
A Hadveraprón vagy a Vaterán érdemesebb, de ott is meg kell nézni hány pozitív eladása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!