Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Félig átvertek egy VGA vásárlá...

Félig átvertek egy VGA vásárlással ilyenkor van esély még a pénzt visszakérni?

Figyelt kérdés

Az eladó vásárlás előtt mindenféle tesztről küldött videót hogy működik a kártya, az üzlet lebonyolítása otthon szembesültem vele hogy a kartyán lévő hűtés rossz az egyik ventilátor alatti nyák szétvan égve, plusz az RGB világításért vezeték is megvan szakadva. Persze az eladó azóta alig válaszol elérhetetlen meg ha sikerül is felhívni másik számról annyit mond hogy ő nem tudta hogy ilyen baja lenne a kártyának, a csere készüléket amit meg kapott tőlem a kartyáért nem tudja visszaadni mert tovább adta már.

Csak annyira csalódott vagyok most hogy én becsületesen egy kiváló működésésű szamtech cuccot adtam neki , ő meg egy használhatatlan xart.

2023. aug. 7. 06:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tele van ilyen csalóval a net
2023. aug. 7. 06:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Elég tanulság volt ez számomra hogy neten soha többet nem vásárolok semmit.
2023. aug. 7. 07:23
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Újonnan érdemes csak
2023. aug. 7. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem 1-2 tapasztalat alapján kell megítélni az egészet. A netes (használt) vásárlások többsége tudtommal problémamentes. Sajnos akad 1-2 ilyen sz*r alak is.
2023. aug. 7. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
A Hardverapróról kell vásárolni, olyan eladótól, akinek sok pozitív értékelése van. Marketplace, Jófogás kerülendő, kivé, ha személyesen kipróbálva veszed az árut.
2023. aug. 7. 08:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A Jófogáson nem szabad vásárolni csak ha személyesen áttudod venni tőle, és helyi lakos. Ha nem tudsz megegyezni vele nem tudsz mást csinálni csak annyit ha feljelented, - de ilyenkor se biztos, hogy lesz pénz belőle. Nekem már három bírósági ügyem is volt Jófogás vásdárlásnál. Az egyik még mindig folyamatban van.

A Hadveraprón vagy a Vaterán érdemesebb, de ott is meg kell nézni hány pozitív eladása van.

2023. aug. 7. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ha csak nem valami több tucat pozitív értékeléssel rendelkező eladó, akkor személyesens zabad csak vásárolni.
2023. aug. 7. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én még a sok jó éetékeléseseket is átnézem. muszáj. Legjobb, ha személyesen is tudod tesztelni. Nem szabad bízni senkiben.
2023. aug. 7. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb értékű cuccot kénytelen vagy személyesen tesztelni vagy olyanban bízni akinek sok pozitív értékelése van eladóként.
2023. aug. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!