Asus ROG strix 1070, ez ventilátor probléma lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap estig tökéletesen működött az említett videokártya, a kártyán a 3 ventilátorból a szélső jobb oldali csak akkor indul el, ha megpörgetem az ujjammal. A rendszeren, VGA beállításokba semmit nem állítottam át. Szerintetek ha szétszedném az említett ventilátort esetleg egy kis WD40 segítene vagy kontakt tisztító spray?2023. aug. 5. 06:04
1/5 xKakashix válasza:
Én mielőtt hozzányúlnék állítanék neki egy egyedi fan curve-t MSI Afterburnerben, hátha az megoldja a problémát.
2/5 anonim válasza:
Ha szorul a venti akkor az enm fogja megoldani neki.
3/5 anonim válasza:
Egyébként jó laptop? Szereted? Nem forrósodik agyon?
4/5 xKakashix válasza:
#3 Itt egy videókártyáról van szó, valamit elnéztél :D
5/5 anonim válasza:
4. Ja, bocsi! Csak napok óta gaming laptopokat nézegetek, már mindent annak nézek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!