Asus Rog Strix RX580 ventillátor sebesség probléma?
Figyelt kérdés
A kártyát most vásároltam és érdekes a hűtése mert miánt egy játéknál felmelegszik 55 fokra akkor azonnal bekapcsol a venti nagy fordulatra ami elég hangos és gyorsan visszahűti 50 re és lekapcsol majd ezt játsza újra és újra. Mi lenne a megfelelő beállítás és program ami szép lassan hűtené vissza és nem kapcsolgatná ki-be a ventiket 10 percenként magas fordulatra, én nem piszkáltam semmi beállítást mielőtt azt mondjátok hogy én állítottam el .
Az Asus GPU Tweak II-t használom van valami jobb progi ennél?
2022. szept. 21. 21:02
1/1 anonim válasza:
Az, hogy passzív mód van benne azzal semmi gond nincs, enyémen is 60 foknál kapcsol csak be, igaz nem pont RX580.
Ha a hangja zavar akkor készíts egy egyedi venti profilt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!