I5 9400f mellé milyen kártyát vegyek? Jelenleg egy gtx 1650 super van mellette.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
Továbbra már csak ennyit teszek. Én próbálok mindenkihez jó szándékkal állni, de ha valaki ennyire nem képes érteni a dolgokat vagy direkt nem foglalkozik azzal amit a másik ír, hogy a saját igazát véletlen se kelljen átgondolnia, és direkt személyeskedve a vitát gerjeszti, míg a másik képes emberien kommunikálni azzal már tényleg nem lehet mit kezdeni, hiába írtam le nem egyszer nem kétszer, hogy miként működik a dolog, hogy miért nem kell a sok FPS, akkor hogy miért elég neki a proci és nem kellc serélnie, miért nem fog a motor belassulni, de ha valaki nem akarja érteni akkor nem akarja. Tegyél nyugodtan személyeskedést, ez is tipikusan azoknak megy akik ahelyett, hogy kulturáltan emgvitatnának valamit, már nem tudnak mit mondani, mert érzik, hogy valamiben nincs igazuk akkor támadnak.
Én már bele sem szállok ebbe.. Nem is olvastam el amiket írkáltatok itt. De mégis, hogy gondolhatod azt, hogy egy I5 9400 kevés lenne pont a CS2-re xd???
Még 2-3 évig bármire jó proci lesz. A Cs2 beta nekem pedig a kis gépemen elfut 100 fps-el Highon. I3 3230, GTX 1050 Ti, 8gb ram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!