I5 9400f mellé milyen kártyát vegyek? Jelenleg egy gtx 1650 super van mellette.
Mit kéne felfogni? Neked ez a módszer, ha valaki rávilágít, hogy hülyeséget beszélsz, akkor jelentgeted?
A kérdező azt írta van 200FPS-e. Remek, én meg azt írtam, hogy LASSAN érik majd a proci csere is. Az, hogy te ezúttal sem tudsz a tényekkel mit kezdeni a lőtéri kutyát sem érdekli. Menjél jelentgessél, attól lesz majd igazad ;D
"Akkor a helyedben a proci cserén is gondolkodnék. CS2-nél már karcsú lesz a 9400F."
Ezt írtad, nem kell hazudni, és azt se felejtsd el, hogy a kérdező nem 200-at írt, hanem 200-300FPS-t. Ráadásul mivel béta még optimalizálni is fognak rajta jó eséllyel.
Szóval innentől kezdve nézz tükörbe, és nézz szembe a tényekkel, hogy értelmetlen dolgot írtál.
Saját magad nem tudod értelmezni, Te a CS2-re céloztál vele, hogy abban lesz karcsu....
A kérdező erre jelezte, hogy lazán fut neki 200-300FPS-el, ami bőségesen elég tud lenni, és a mosolygós smiley-ből ítélve elég is számára.
De jó, hogy a jövőbe látsz és tudod mi lesz egy totál új engine-vel....
Amúgy ki írta, hogy mindegy? Én mit írtam, értelmezd már, hogy a CS2 esetében nem fog számítani a magas FPS olyan szempontból, hogy nem úgy megy tick alapon a szerver felől az adatok feldolgozása, és nem jelent többé előnyt a magas FPS.
Az utolsó mondatod meg nyert egy jelentést, írtam, személyeskedésre menni fog.
Mit nem értel abban, hogy a LESZ az nem azt jelenti, hogy MOST? Keci, ennyire retard hogy lehet valaki?
"De jó, hogy a jövőbe látsz és tudod mi lesz egy totál új engine-vel...." Nem tavaly láttam először CS-t, hanem 2000-ben.
"Amúgy ki írta, hogy mindegy? Én mit írtam, értelmezd már, hogy a CS2 esetében nem fog számítani a magas FPS olyan szempontból, hogy nem úgy megy tick alapon a szerver felől az adatok feldolgozása, és nem jelent többé előnyt a magas FPS."
Magyarul írtál valamit, ami irreleváns volt a helyzetben. A tickratenek semmi köze az FPS-hez, azon kívül, hogy a procit terheli. Először addig kéne eljuss, hogy érted miről beszélsz.
"CS2-nél már karcsú lesz a 9400F" Csak épp nem úgy néz ki, mert elég neki amit a kérdező kommentje támaszt alá.
Az meg hogy 2000 óta van CS, csak egy dolog tekitnve, hogy semmi köze már jóformán az engine-nek ahhoz az időszakhoz.
A jelentést meg a sértegetésért kapod, ennyi.
A kérdezőnek van elég FPS-e, és jelezte, hogy a CS2-ben van elég. Akkor miért kellene neki mégis cserélni a procit.
Ráadásul csak a VGA-t szeretné cserélni a kérdés alapján amire ki is tértünk még elején hogy nem feltétlen kell neki rengeteg FPS már, így nem is feltétlen szükséges a cseréje...
és, mi van akkor, ha "új" engine van alatta? Hírtelen majd jobban fog futni a kód akkor, amikor már össze-vissza lesz gányolva? Jobban fog futni akkor, amikor a kornak megfelelő módon újítják fel a mapokat?
Már eleve azt sem érted, hogy továbbra is van tickrateje a servereknek, és félre érted a sub tickeket. Nincs értelme olyannal beszélgetni erről, aki alapvetően nem érti a CS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!