Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 9400f mellé milyen kártyát...

I5 9400f mellé milyen kártyát vegyek? Jelenleg egy gtx 1650 super van mellette.

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 19:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
49%

Mit kéne felfogni? Neked ez a módszer, ha valaki rávilágít, hogy hülyeséget beszélsz, akkor jelentgeted?

A kérdező azt írta van 200FPS-e. Remek, én meg azt írtam, hogy LASSAN érik majd a proci csere is. Az, hogy te ezúttal sem tudsz a tényekkel mit kezdeni a lőtéri kutyát sem érdekli. Menjél jelentgessél, attól lesz majd igazad ;D

2023. aug. 6. 10:40
 22/44 anonim ***** válasza:

"Akkor a helyedben a proci cserén is gondolkodnék. CS2-nél már karcsú lesz a 9400F."

Ezt írtad, nem kell hazudni, és azt se felejtsd el, hogy a kérdező nem 200-at írt, hanem 200-300FPS-t. Ráadásul mivel béta még optimalizálni is fognak rajta jó eséllyel.

Szóval innentől kezdve nézz tükörbe, és nézz szembe a tényekkel, hogy értelmetlen dolgot írtál.

2023. aug. 6. 10:42
 23/44 anonim ***** válasza:

Saját magad nem tudod értelmezni, Te a CS2-re céloztál vele, hogy abban lesz karcsu....

A kérdező erre jelezte, hogy lazán fut neki 200-300FPS-el, ami bőségesen elég tud lenni, és a mosolygós smiley-ből ítélve elég is számára.

De jó, hogy a jövőbe látsz és tudod mi lesz egy totál új engine-vel....

Amúgy ki írta, hogy mindegy? Én mit írtam, értelmezd már, hogy a CS2 esetében nem fog számítani a magas FPS olyan szempontból, hogy nem úgy megy tick alapon a szerver felől az adatok feldolgozása, és nem jelent többé előnyt a magas FPS.

Az utolsó mondatod meg nyert egy jelentést, írtam, személyeskedésre menni fog.

2023. aug. 6. 10:59
 24/44 anonim ***** válasza:
49%

Mit nem értel abban, hogy a LESZ az nem azt jelenti, hogy MOST? Keci, ennyire retard hogy lehet valaki?

"De jó, hogy a jövőbe látsz és tudod mi lesz egy totál új engine-vel...." Nem tavaly láttam először CS-t, hanem 2000-ben.

"Amúgy ki írta, hogy mindegy? Én mit írtam, értelmezd már, hogy a CS2 esetében nem fog számítani a magas FPS olyan szempontból, hogy nem úgy megy tick alapon a szerver felől az adatok feldolgozása, és nem jelent többé előnyt a magas FPS."

Magyarul írtál valamit, ami irreleváns volt a helyzetben. A tickratenek semmi köze az FPS-hez, azon kívül, hogy a procit terheli. Először addig kéne eljuss, hogy érted miről beszélsz.

2023. aug. 6. 11:02
 25/44 anonim ***** válasza:

"CS2-nél már karcsú lesz a 9400F" Csak épp nem úgy néz ki, mert elég neki amit a kérdező kommentje támaszt alá.

Az meg hogy 2000 óta van CS, csak egy dolog tekitnve, hogy semmi köze már jóformán az engine-nek ahhoz az időszakhoz.

A jelentést meg a sértegetésért kapod, ennyi.

2023. aug. 6. 11:08
 26/44 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek van elég FPS-e, és jelezte, hogy a CS2-ben van elég. Akkor miért kellene neki mégis cserélni a procit.

Ráadásul csak a VGA-t szeretné cserélni a kérdés alapján amire ki is tértünk még elején hogy nem feltétlen kell neki rengeteg FPS már, így nem is feltétlen szükséges a cseréje...

2023. aug. 6. 11:14
 27/44 anonim ***** válasza:
Aztán kérded miért vagy jelentve.... normálisan lehet dolgokról vitázni, de ehhez normális hangnem is kell....
2023. aug. 6. 11:28
 28/44 anonim ***** válasza:
49%
Normálisan leírtam, hogy nem érted a CS működését, és azt sem, hogy az elmúlt 23évben MINDIG esett az FPS, ahogy jöttek az updatek. Te verted magad tovább pusztán azért, mert nem érted, hogy mit olvasol. Mit írjak erre?
2023. aug. 6. 11:36
 29/44 anonim ***** válasza:
Az csak egy dolog, hogy eddig mi történt, tekintve, hogy most egy totál új engine lesz alatta, aminél még nem is tudni előre miként viselkedik, lehet kifejezetten szépen tartja majd az FPS-t minden környezetben. Az alapján nem lehet előre jósolni mert hogy ez volt a régebbi motorokkal.
2023. aug. 6. 11:46
 30/44 anonim ***** válasza:
49%

és, mi van akkor, ha "új" engine van alatta? Hírtelen majd jobban fog futni a kód akkor, amikor már össze-vissza lesz gányolva? Jobban fog futni akkor, amikor a kornak megfelelő módon újítják fel a mapokat?

Már eleve azt sem érted, hogy továbbra is van tickrateje a servereknek, és félre érted a sub tickeket. Nincs értelme olyannal beszélgetni erről, aki alapvetően nem érti a CS-t.

2023. aug. 6. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!