Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 9400f mellé milyen kártyát...

I5 9400f mellé milyen kártyát vegyek? Jelenleg egy gtx 1650 super van mellette.

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 19:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Látszik nem nagyon néztél utána, hogy ez a motor teljesen más, pont egyik dolog amit kiemeltek, hogy nem úgy működik mint az előző, hogy toldozva foltozva egyre több összeakadás és gond keletkezhet benne, hanem teljesen más alapokon van, egyrészt a könnyedebb moddolhatóság miatt másrészt meg pont elkerülendő, hogy a későbbiekben emiatt lassuljon be alapjaiban.

Én írtam hogy nincs? Nem, én annyit írtam, hogy ezentúl nem fog számítani az, hogy a játék minél magasabb FPS-el fusson, ezért már semmi előnyre nem tesz szert mondjuk akinek 100 helyett 400 van.

2023. aug. 6. 11:57
 32/44 anonim ***** válasza:
49%

"utána nézni" Minek nézzek utána?

Persze, nem úgy működik. MOST még. Egyik játékuk sem úgy kezdődött, hogy összevolt hányva a kódja, idővel jutottak oda. Erről beszélek, nem változik semmi. Annyi a különbség, hogy most lesz egy tehetségesebb engine alatta, a Valve ettől még nem fog másképp működni. A mai fejlesztők csinálnak valamit, elmennek, és 2év múlva aki odakerül azt sem fogja tudni, hogy mi-miért van ott. Ez történik mindig. Én értem, hogy nagyon nagy zseninek érzed magad, és még elhiszed a Valves meséket, mondjuk nem mindegyikőnk fél éve ismeri ám őket, hanem 20.

"Én írtam hogy nincs? Nem, én annyit írtam, hogy ezentúl nem fog számítani az, hogy a játék minél magasabb FPS-el fusson, ezért már semmi előnyre nem tesz szert mondjuk akinek 100 helyett 400 van."

Oszt ugyan miért nem? Azt sem érted, hogy miről karattyolsz. Ott kéne elkezdened a felzárkózást, hogy megérted miképp működik a CS, mind server, mind kliens oldalon, és ezek hogy jönnek össze. Amint ez sikerül rájössz, hogy mekkora epikus blődésget hordtál össze.

És amíg ez nem sikerül neked, addig feleslegesen válaszolgatsz is, mert megint kiröhöglek, meg lehülyézlek, aztán majd mehetsz anyucihoz, hogy bántottak :D

2023. aug. 6. 12:02
 33/44 anonim ***** válasza:

megint ismétlem, remek, hogy a jövőbe látsz, de akkor inkább kezdj el lottózni... előbb írtam, hogy pont ez az oka annak, hogy új engine kerül alá, mert a régivel ez volt a gond, hogy rosszul viselte a későbbi belenyúlásokat, itt pont ezt küszöbölik ki egyrészt.

Ahogy azt is javaslom ennek is olvasgass már picit utána, még nagyon ekresgetni sem kell elég a hivatalos oldalig eljutni, hogy miért is nem kell ezentúl nagy FPS-eket hajszolni....

Amúgy meg röhögj, hülyézz, leírtam, személyeskedsz azt jelentem, azért mert szimplán nem ide való.

2023. aug. 6. 12:15
 34/44 anonim ***** válasza:
49%

Fú keci, te komolyan kisegítős vagy :D

"Egy új engine kerül alá, mert a régivel ez volt a gond, hogy rosszul viselte a későbbi belenyúlásokat, itt pont ezt küszöbölik ki egyrészt."

Mert összegányolták idővbel, ahogy mindig összegányolják.

"Ahogy azt is javaslom ennek is olvasgass már picit utána, még nagyon ekresgetni sem kell elég a hivatalos oldalig eljutni, hogy miért is nem kell ezentúl nagy FPS-eket hajszolni...."

Mit olvassak utána? Elolvastam, és? Még mindig az van, hogy nem érted, hogy mit olvasol, ráadásul képes vagy mindent szó szerint elhinni. A tickratenek semmi köze sincs ahhoz, hogy a kliens oldalon, a MONITORODON 100x frissül az információ, vagy 300x. Semmilyen ticken sem mindegy. Vedd úgy, hogy az, hogy az engine mit renderel eleve egy interpolált verziót mutat, ezt befolyásolja a tickrate (ami továbbra is létezik, csak vannak sub tickek, magyarul képes lesz a server értelmezni 2 tick között történt dolgot is, utólag), ebből "mintavételez" a kliens. Amit a kliens csinál pedig felfogható "tickratenek" a monitoron látottak viszonylatában. Minnél több információból tud mintavételezni a monitor, annál jobb. Ehhez nem kell zseninek lenni, csak körülbelül 100 IQ kell hozzá, meg használni. Neked láthatóan nincs meg ehhez a képességed. ;)

2023. aug. 6. 12:22
 35/44 anonim ***** válasza:

Annak, hogy a fejlesztők pont ezt nyilatkozták, hogy egy olyan engine-t hoznak létre ami nem fog " összegányolódni " hanem könynedén lehet utólag módosítani anélkül, hogy romlana a teljesítmény.... nem tudom ebben mi a nem érthető.

Amúgy a második bekezdéssel jelentetted ki, hogy akkor valójában neked nincs fogalmad arról pontosan miként is működik a GO alatti rendszer, és nem az a fő cél, hogy te minél több FPS-t láss, hanem a szerver szempontjából van jelentősége annak, hogy mikor veszi fel az adott információt, de kár fejtegetni, látszik, hogy kettőnk közül nem én vagyok aki meg sem próbál legalább tájékozódni, és csak kötni az ebet a karóhoz.

De sok mindent elárul egy emberről a stílusa....

2023. aug. 6. 12:26
 36/44 anonim ***** válasza:
49%

HÚHA, a valve azt mondta? Az már komoly öcsém.

Ki beszélt a csgorol? Már megint funkcionális analfabéta vagy?

2023. aug. 6. 12:28
 37/44 anonim ***** válasza:
Jó te tényleg direkt csinálod, ha ennyire értetlen vagy, és nem esett le hogy a különbségek miatt említem a GO-t, vagy külön tényleg minden apróságot szájba kell rágni ahogy mondani szokták? De nem tudom a kérdező vagy más írta a privátot de megfogadom a tanácsát, hogy hagylak, mert csak a vitát szítod mindenhol.
2023. aug. 6. 12:40
 38/44 anonim ***** válasza:
49%
De kit érdekel, hogy mi a különbség? Hülyeséget hordol össze, olyan dologról beszélsz, aminek semmi köze ahhoz, amit én írtam. NA sebaj, el is hordhatod magad most már amúgy, azt sem értem minek akarok világosságot gyújtani egy nyilvánvaló silver-nova képességű szerencsétlennek, aki szerint 35 ezret ér egy rx570. :D
2023. aug. 6. 12:49
 39/44 anonim ***** válasza:
Arról továbbra sem tehetek ha nem tudod értelmezni, amit leírtam, és próbáltam kifejteni, hogy mi a különbség. Amúgy legalább bevallottad, hogy tényleg te voltál az, és nem véletlen sejtettem én sem a stílus kapcsán.
2023. aug. 6. 12:52
 40/44 anonim ***** válasza:
49%

Itt egyelőre te vagy az, aki nem ért semmit, több témában sem. ;)

Mi az, hogy bevallottam? Kommentekkel ezelőtt kiröhögtelek, hogy minden témában segghülye vagy, ellenben nagyon okosnak érzed magad. Pont erről beszélek, fel sem fogod, hogy mit olvasol. :D Ezt kellene kitölteni -> [link]

2023. aug. 6. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!