Mi a véleményetek az Alza PC konfigurátor szolgáltatásáról? Rendeltetek már így számítógépet? Minden alkalommal visszahívnak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 12:35
1/3 anonim válasza:
Egyetlen egyszer rendeltem komplett alkatrész csomagot, de akkor is én raktam össze a gépet. Ha kezdő vagy, tudsz olvasni, utasítást követni és van szabad pár órád, akkor javaslom rakd össze magadnak. Spórolsz is, gyakorolsz is, sikerélményed is lesz. Nem kell félni tőle, olyan mint a lego, csak dob néha kékhalált is. 😅
2/3 szántóvető válasza:
szolgáltatást vállalnak,megkérik az árát,tehát biztos lehetsz benne hogy vissza fognak hívni.rákerestem néhány hardverre úgymint proci,lap,táp,ez alapján az áraik nem rosszak.
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos én nem tudom összeszerelni a számítógépet, így csak ez a lehetőségem maradt
2023. aug. 1. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!