Mi a véleményetek erről a számítógépről? Jó minőségűek az alkatrészek?
2022. jún. 10. 11:05
1/11 anonim válasza:
Alkatrészek márkáit nem írnak, vagy én nem találtam őket. Maga a specifikáció bőven elegendő kb. bármire. Beleértve a VR játékokat is.
2/11 anonim válasza:
Ennyiért már lehetett volna ddr5 is.
3/11 anonim válasza:
#1 Pedig ott van minden csak le kellene tekerni.
Az alkatrészek okésak.
4/11 anonim válasza:
Majdnem jó, én nem ezt a tápot választanám bele, az MSI MPG A850GF sokkal megbízhatóbb típus. Illetve játékvíz helyett inkább a léghűtést preferálom, de ez már egyéni ízlés kérdése.
5/11 anonim válasza:
Én azt nem értem, miért nem írják oda milyen alaplap van a gépben, az a "lelke" egy gépnek, mindent az vezérel. Soha az életben nem vennék előre összerakott gépet. Árukereső és gyerünk, mindenből a legolcsóbbat, ha kell 5 helyről, de 30-40 ezer Ft vagy többet is tudok spórolni, plusz még nálam használt is játszik. Én mindig mondom, ha már PC-ben gondolkozunk, minden lehetőséget érdemes kihasználni.
6/11 anonim válasza:
Ez csak akkor opció, ha értesz hozzá. Illetve sajnos okozhat kellemetlenségeket az ilyesmi még akkor is, de egyébként jól látod.
Viszont, szerintem a számítástechnikai dolgok értékesítésével foglalkozó cégek nagy része simán összeraknak neked egy PC-t. Nem érdemes ilyen emag, alza helyekről venni összerakott konfigot, mert ha baj van vele akkor nehezebb intézni.
7/11 anonim válasza:
Aki nem találta meg milyen alkatrészek vannak benne konkrétan, annak üzenem hogy egy kicsit lentebb kéne görgetni és akkor már meg is van konkrétan mi micsoda....Azért bebaszna hogy egy millás gépnél nem írnák le "amolyan zsákba macska feeling lenne".
8/11 anonim válasza:
7-es: Jogos, én vagyok aki "nem látta" az alaplapot. De így sem éri meg szerintem ilyen módon vásárolni PC-t. Ha valaki nem ért a PC-khez, annak azt ajánlom írjon be egy informatikai fórumba, hogy milyen alkatrészeket szeretne nagyvonalakban, meg mire szeretné használni a gépet és segítenek neki és ahogy az előttem szólók mondták, PCX, Ipon és társai összeszerelik a gépet, de alkatrészenként van garancia.
10/11 Kérdező95 válasza:
Nem számít hogy azok-e, csak az számít amit odaírtak!
"Egy gamer PC, amelyért irigyelni fognak!"
Egyébként igen minőségi alkatrészek, de ezekbe a gépekben ilyen árban csak azokat szoktak tenni, ami legalábbis bolt által összerakott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!